Jubileum voor Montrieurs

Donderdag 13 juli 2023

Het logistieke bedrijf Montrieurs viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Al een kwart eeuw specialiseert het bedrijf zich in het bezorgen en monteren van (slaapkamer)meubels.
Jubileum voor Montrieurs

Montrieurs heeft drie vestigingen in Nederland (Rijswijk, Sneek en Venlo) en een in België (Mechelen). Op deze manier bereikt het bedrijf een landelijke dekking, maar kan ook de Belgische markt bedienen en met de wensen van de klanten meegroeien. Oprichter René van der Ree begon de onderneming 25 jaar geleden, na een negatieve ervaring bij de levering van zijn eigen waterbed. Hij wist zeker: dit kan beter! Samen met zijn vrouw Renate sprong hij in het diepe en AW&M was een feit.

 

In de beginjaren richtte AW&M zich op slaapkamermontage en meubelmontage en specialiseerde zich in de montage en het onderhouden van waterbedden. Jaren van enorme groei volgden. De eerste medewerkers werden aangenomen en de vier zoons van René en Renate (Michel, Jeffrey, Danny en John) sloten zich aan bij het bedrijf. In 2008 werd de naam AW&M gewijzigd naar Montrieurs. Een mix van montage en interieur bedacht door Michel.

 

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nu aan de Limpergstraat in Rijswijk. Ondertussen bereidde het team zich verder uit en werd versterkt door Jeroen, de zwager van Michel. Ook werden er nog meer medewerkers aangenomen, waarvan een deel nu al meer dan tien jaar bij het bedrijf werkt. De andere vestigingen in Nederland volgden in 2012 (Sneek) en 2014 (Venlo). In 2019 kende Montrieurs ook zijn grootste dieptepunt door het onverwacht overlijden van oprichter, echtgenoot en vader René van der Ree. Zijn visie over het zorgen voor de klant wordt met trots voortgedragen door zijn zoons en zijn vrouw Renate. In 2019 ging Montrieurs de grens over met de opening van een vestiging in België.

 

Natuurlijk heeft het Montrieurs team het 25-jarig jubileum gevierd, maar het bedrijf kijkt ook naar de toekomst. De logistiek dienstverlener wil zich de komende 25 jaar verder ontwikkelen. ‘We willen al onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen en zijn dankbaar voor de mooie opdrachten. Natuurlijk zijn ook nieuwe opdrachtgevers (weer) welkom, na een klantenstop tijdens corona. We hebben als broers nog veel ambitie als het gaat om het zorgen voor de klant en het ontzorgen van onze opdrachtgevers.’Links

www.montrieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, slaapkamer, bed, kast, transport, bezorgen, post, pakket, delivery, afleveren, aflevering, montage, jubileum, #montrieurs

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden