De Woonindustrie bruist

Maandag 17 juli 2023

In de zomer liggen de Marketdays even stil, maar De Woonindustrie (DWI) heeft zijn blik al gericht op september. Van 10-13 september vinden dan de Najaarsvakdagen plaats. Met vaste exposanten, die steeds vaker samenwerkingsverbanden aangaan.
De Woonindustrie bruist

Trouwe merken zoals Cartel Living, Nordal, Mobitec Systems, Interstar Meubelen en Brinker hebben hun vaste plek binnen de muren van DWI. Door voortdurend vakmanschap te combineren met tijdloos design hebben zij volgens het centrum een loyale klantenkring opgebouwd.

 

Binnen DWI hebben meerdere exposanten de krachten gebundeld om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ook sparren werkgroepen met exposanten met het DWI team over de toekomst van het centrum. Enkele voorbeelden zijn de samenwerkingsverbanden tussen Life is a Jungle, RB Collections, Dimondi by Teugra en Stylerz, en PassePartout en Haans Lifestyle. Dit geldt ook voor de afdeling Woonaccessoires met onder andere Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz en Gift Stories.

 

Deze samenwerkingen bieden een platform waar exposanten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, en benadrukken (zo zegt de organisatie) de onderlinge verbondenheid en gemeenschapsgeest. Door kennis en ervaring te delen, kunnen merken en exposanten van elkaar leren en gezamenlijk streven naar innovatie en verbetering. Werkgroepen met exposanten sparren met het DWI team over de toekomst van het centrum.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden