De Woonindustrie bruist

Maandag 17 juli 2023

In de zomer liggen de Marketdays even stil, maar De Woonindustrie (DWI) heeft zijn blik al gericht op september. Van 10-13 september vinden dan de Najaarsvakdagen plaats. Met vaste exposanten, die steeds vaker samenwerkingsverbanden aangaan.
De Woonindustrie bruist

Trouwe merken zoals Cartel Living, Nordal, Mobitec Systems, Interstar Meubelen en Brinker hebben hun vaste plek binnen de muren van DWI. Door voortdurend vakmanschap te combineren met tijdloos design hebben zij volgens het centrum een loyale klantenkring opgebouwd.

 

Binnen DWI hebben meerdere exposanten de krachten gebundeld om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ook sparren werkgroepen met exposanten met het DWI team over de toekomst van het centrum. Enkele voorbeelden zijn de samenwerkingsverbanden tussen Life is a Jungle, RB Collections, Dimondi by Teugra en Stylerz, en PassePartout en Haans Lifestyle. Dit geldt ook voor de afdeling Woonaccessoires met onder andere Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz en Gift Stories.

 

Deze samenwerkingen bieden een platform waar exposanten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, en benadrukken (zo zegt de organisatie) de onderlinge verbondenheid en gemeenschapsgeest. Door kennis en ervaring te delen, kunnen merken en exposanten van elkaar leren en gezamenlijk streven naar innovatie en verbetering. Werkgroepen met exposanten sparren met het DWI team over de toekomst van het centrum.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden