De Woonindustrie bruist

Maandag 17 juli 2023

In de zomer liggen de Marketdays even stil, maar De Woonindustrie (DWI) heeft zijn blik al gericht op september. Van 10-13 september vinden dan de Najaarsvakdagen plaats. Met vaste exposanten, die steeds vaker samenwerkingsverbanden aangaan.
De Woonindustrie bruist

Trouwe merken zoals Cartel Living, Nordal, Mobitec Systems, Interstar Meubelen en Brinker hebben hun vaste plek binnen de muren van DWI. Door voortdurend vakmanschap te combineren met tijdloos design hebben zij volgens het centrum een loyale klantenkring opgebouwd.

 

Binnen DWI hebben meerdere exposanten de krachten gebundeld om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ook sparren werkgroepen met exposanten met het DWI team over de toekomst van het centrum. Enkele voorbeelden zijn de samenwerkingsverbanden tussen Life is a Jungle, RB Collections, Dimondi by Teugra en Stylerz, en PassePartout en Haans Lifestyle. Dit geldt ook voor de afdeling Woonaccessoires met onder andere Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz en Gift Stories.

 

Deze samenwerkingen bieden een platform waar exposanten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, en benadrukken (zo zegt de organisatie) de onderlinge verbondenheid en gemeenschapsgeest. Door kennis en ervaring te delen, kunnen merken en exposanten van elkaar leren en gezamenlijk streven naar innovatie en verbetering. Werkgroepen met exposanten sparren met het DWI team over de toekomst van het centrum.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden