DBC distribueert Adova

Vrijdag 02 september 2022

Adova Benelux stelt DBC International aan als exclusief distributeur voor Nederland en Vlaanderen.
DBC distribueert Adova

DBC (Dutch Bedding Company) International heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de vertegenwoordiging van het internationale merk Simmons. De distributieovereenkomst stelt DBC International in staat de collecties van Simmons, Generation en Beautyrest te distribueren in Nederland en Vlaanderen.

 

DBC International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, is met name bekend van het premium merk M line. Een collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld 'voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen om overdag optimaal te presteren'. Met de collectie van Simmons breidt DBC International het portfolio uit om hiermee nog beter in te spelen op de wensen van de huidige markt. Deze toevoeging is volledig in lijn met de nationale- en internationale groeiambitie van DBC wat betreft het assortiment, de afzetkanalen en geografieën. Het omarmen van Simmons moet tevens de 'Beter Slapen, Beter Leven' propositie van Beter Bed Holding onderstrepen.

 

Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, dus al meer dan 150 jaar in de markt en een belangrijke speler in de hotel-en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort. De producten zijn onder meer uitgevoerd met alpacawol of Talalay-latex. De Beautyrest by Simmons-collectie bestaat uit luxe premium-matrassen vooral bedoeld voor het hotelwezen.

 

Het Generation assortiment van Simmons is volgens DBC duurzaam geproduceerd van een ecologische materiaalkeuze tot een duurzaam ontwerp en optimale recycling. Het hele proces van de Generation-matrassen is volledig herzien om de beddenmarkt een uniek product te bieden dat voldoet aan de behoeften van de hedendaagse consument.

 

De collectie is te bezichtigen tijdens de Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) 11-13 en 19-20 september aanstaande te Nieuwegein.

 

Vanaf medio september kunnen nieuwe en bestaande klanten de producten uit dit assortiment rechtstreeks bestellen bij DBC International. Voor de klanten verandert het aanspreekpunt niet; de accountmanagers van Simmons blijven actief voor Nederland en Belgie binnen het DBC-team. Met de leidende positie op de markt en erkende marketingstrategie, vormt DBC International voor Simmons een belangrijke hefboom voor Nederland en Vlaanderen.Links

www.beterbed.nl
www.dbcinternational.nl
www.adova-group.com

Tags

nieuws, interieur, distributie, Benelux, duurzaam, generation, verantwoord, merkenportfolio, uitbreiding, beterleven, overeenkomst, belgie, nederland, team, #beterbed, #simmons, #generation

Gerelateerd nieuws
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Limited Edition Essential bed
Koninklijke Auping viert dit jaar het 10-jarig jubileum van het Essential bed. De Auping Essential - het eerste recyclebare bed ter wereld - werd in 2012 ontworpen door het designerduo Köhler & Wilms en werd uitgebracht in een fel gele kleur.
lees verder
Nieuwe voorzitter Namev
Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden