Coretec op TV

Maandag 28 juni 2021

Gisterenmiddag, zondag 27 juni, was president US Floors International Jan Dossche te gast in het Programma 'Life is Beautiful' op de commerciŽle zender RTL 4.
Coretec op TV

Jan Dossche (foto) was te gast in in het RTL 4 programma Life is Beautiful en vertelde daar specifiek over Coretec Second Life: een recent gepresenteerde terugnamedienst om gebruikte Coretec® vloeren een tweede leven te geven. Deze vernieuwende rigid-core (of composite core) vloeren van US Floors werden ruim vijf jaar geleden geïntroduceerd.

Life is Beautiful is een TV-programma gericht op moderne mensen die belang hechten aan een optimale gezondheid. De TV-uitzending wordt nog eens herhaald op zaterdag 3 juli in de namiddag, het bewuste fragment (2:03) is ook hier reeds te bekijken.Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.usfloorsllc.com

Tags

ieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, rigid, rigid core, composite core, spc, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, recycling, #coretec, #usfloors, #coretecsecondlife

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden