Jan Blok overleden

Maandag 28 juni 2021

Zaterdagochtend werd bekend dat Peitsman oud-directeur/eigenaar Jan Blok op 74-jarige leeftijd is overleden.
Jan Blok overleden

Jan Blok (foto) volgde samen met zijn broer Walter in 1982 zijn vader op als eigenaar van Peitsman. Mede door Jan is Peitsman uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Onder zijn leiding groeide Peitsman met de opening van diverse filialen door het hele land.

Jan nam op 1 januari 2007 afscheid als algemeen directeur, maar bleef wel voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij was meer toen al dan 40 jaar werkzaam voor Peitsman. Begin 2019 werd Peitsman overgenomen door Unilin.

Peitsman, waar de opvolger van Jan Blok, René Koeken, begin dit jaar vanwege zijn pensionering als algemeen directeur afscheid nam, is Jan dankbaar voor alles wat hij voor Peitsman heeft betekend. En uiteraard wenst iedereen zijn vrouw, kinderen, overige familie en vrienden veel sterkte in deze periode.Links

www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, stroken, laminaat, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, grossier, groothandel, leverancier, pensioen, personalia, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, persoonlijkheid, in memoriam, #peitsman, #janblok

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden