Bouwtekeningen en advies

Woensdag 23 december 2020

[Sponsored artikel] - WB4U staat voor We Build 4 You. Het bedrijf biedt allerlei diensten op het gebied van de bouw: tekeningen, berekeningen, advies, vergunningen en rapporten.
Bouwtekeningen en advies
Bouwtekeningen en advies Bouwtekeningen en advies

We Build 4 You (WB4U) uit Velserbroek heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. Het bedrijf maakt onder meer bouwtekeningen. Klik maar eens op de link bouwtekening droomhuis om te zien wat het allemaal kan betekenen. Een andere link is bijvoorbeeld bouwtekening luxe villa.

Een huis bouwen of helemaal verbouwen is niet iets wat velen vaak doen. Toch is het bij velen welen droom om geheel naar eigen smaak en wens een droomwoning te realiseren. Er komt echter zo veel bij kijken dat het verstandig is om hiervoor samen te werken met een bouwkundig adviseur om alle ins en outs van het bouw- of verbouwproces te begeleiden.

Om goed inzicht te krijgen in hoe de woning moet worden maakt WB4U een ontwerp in 3D bouwtekeningen. Hierdoor wordt ook een goed beeld gegeven hoe de verschillende materialen en kleuren samen komen.

Maar daarna zijn er nog verschillende andere trajecten die doorlopen moeten worden om een ontwerp gerealiseerd te krijgen. In zo'n ontwerp tekening is eveneens het bouwtechnische deel van belang. Bij het maken van de tekening wordt er al rekening mee gehouden om met het ontwerp vrij eenvoudig een bouwvergunning te kunnen aanvragen. WB4U tracht hiermee zoveel mogelijk flexibiliteit te houden om tijdens het bouwtekenproces nog bij te kunnen sturen.

Vervolgens is het belangrijk dat naast goede tekeningen ook een schriftelijke uitleg aan de bouwer wordt gegeven van de wensen via een technische omschrijving of een bouwkundig bestek. Daarnaast dient de woning te voldoen aan verschillende wettelijke normen. Hiervoor is het nodig om constructieve, daglicht-, ventilatie-, warmteweerstand- en oppervlakte berekeningen te maken. Ook dit kan WB4U voorbereiden, verzorgen en - waar nodig of zelfs verplicht - deze in te dienen bij de gemeente.

Op de site van WB4U is uitgebreid te vinden wat het bedrijf kan betekenen rondom de bouw. Zo kom je er ook tegen dat als er een bouwkundige keuring nodig of wenselijk is, bijvoorbeeld bij de aankoop van een bestaande woning of inspectie van een nieuwbouwhuis, ook deze dienst door een bouwkundig expert van WB4U geleverd kan worden.

[sponsored artikel]Links

www.wb4u.nl

Tags

Bouw, verbouw, renovatie, vergunning, bestek, stabu, daglichtberekening, expert, bouwbesluit, bouwkundig, tekening, kundig, bouwtekening, advies, bouwadvies, rapport, we build 4 you, wb4y, #webuild4you, #wb4u

Gerelateerd nieuws
Bni nieuws
Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
lees verder
 
Inspiratie meer dan ooit nodig
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
Klomp mede-eigenaar Your Floor
Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officiŽle documenten ook getekend.
lees verder
Deel DWI vakdagen verschoven
Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden