Bernard Deheegher overleden

Vrijdag 15 oktober 2021

Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
Bernard Deheegher overleden

Foto: Bernard Deheegher, organisator van het Internationaal Gregoriaans Festival Watou. © Internationaal Gregoriaans Festival Watou.

Bernard Deheegher was 34 jaar lang in dienst van Belgofurn en de Belgische hout-, meubel- en textielvereniging Fedustria. Hij was een van de drijvende krachten achter het exportsucces van de Belgische meubelindustrie. De sympathieke en goedlachse Deheegher werd beschouwd als een van de beste netwerkers in de internationale meubelwereld.

Op vele internationale beurzen maakte Deheegher contact met nieuwe zakenpartners voor de Belgische meubelindustrie. Door zijn open, vriendelijke en gedienstige houding werd hij ook gewaardeerd als een prettige en betrouwbare gespreks- en zakenpartner.

Begin 2018 nam de Belgofurn-directeur afscheid en kon hij zich onder meer toeleggen op zijn andere grote passie als organisator van het triënnale Internationaal Gregoriaans Festival van Watou. Deze werd in 2021 uitgesteld, Bernard zal er in mei 2022 helaas niet meer bij zijn. Hij overleed aan kanker.

 

De afscheidsviering voor Bernard zal op zaterdag 23 oktober om 10:30 uur plaatsvinden in de parochiekerk Sint Bavo van Watou, gevolgd door de teraardebestelling op het kerkhof van Watou. Er is gelegenheid tot groeten van de familie voor de dienst vanaf 10 uur. Bernard kan een laatste groet gebracht worden in het Uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 te Poperinge, elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 14.30 uur tot 18 uur.Links

www.belgofurn.com
www.fedustria.be
www.festivalwatou.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #fedustria, #belgofurn, #bernarddeheeger

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden