Bernard Deheegher overleden

Vrijdag 15 oktober 2021

Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
Bernard Deheegher overleden

Foto: Bernard Deheegher, organisator van het Internationaal Gregoriaans Festival Watou. © Internationaal Gregoriaans Festival Watou.

Bernard Deheegher was 34 jaar lang in dienst van Belgofurn en de Belgische hout-, meubel- en textielvereniging Fedustria. Hij was een van de drijvende krachten achter het exportsucces van de Belgische meubelindustrie. De sympathieke en goedlachse Deheegher werd beschouwd als een van de beste netwerkers in de internationale meubelwereld.

Op vele internationale beurzen maakte Deheegher contact met nieuwe zakenpartners voor de Belgische meubelindustrie. Door zijn open, vriendelijke en gedienstige houding werd hij ook gewaardeerd als een prettige en betrouwbare gespreks- en zakenpartner.

Begin 2018 nam de Belgofurn-directeur afscheid en kon hij zich onder meer toeleggen op zijn andere grote passie als organisator van het triënnale Internationaal Gregoriaans Festival van Watou. Deze werd in 2021 uitgesteld, Bernard zal er in mei 2022 helaas niet meer bij zijn. Hij overleed aan kanker.

 

De afscheidsviering voor Bernard zal op zaterdag 23 oktober om 10:30 uur plaatsvinden in de parochiekerk Sint Bavo van Watou, gevolgd door de teraardebestelling op het kerkhof van Watou. Er is gelegenheid tot groeten van de familie voor de dienst vanaf 10 uur. Bernard kan een laatste groet gebracht worden in het Uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 te Poperinge, elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 14.30 uur tot 18 uur.Links

www.belgofurn.com
www.fedustria.be
www.festivalwatou.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #fedustria, #belgofurn, #bernarddeheeger

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden