Ambiente weer terug in 2022

Zaterdag 16 oktober 2021

De internationale beurs Ambiente zal de belangrijkste thema's over de hele wereld presenteren in de Dining, Living en Giving segmenten van 11 tot 15 februari 2022 in Messe Frankfurt.
Ambiente weer terug in 2022
Ambiente weer terug in 2022 Ambiente weer terug in 2022

Ambiente 2022: op deze beurs in Frankfurt draait alles om de onderwerpen tafel, keuken, huishoudelijke artikelen en genieten, maar ook gifts, wonen en inrichten, verdeeld over negen hallen.

 

'Vol verwachting, optimisme en met veel toewijding, kijken we uit naar de samenkomst van de branche in februari. Retailers hebben behoefte aan persoonlijke ontmoetingen, inspiratie en productervaringen - dit alles bieden we de industrie met onze beurzen,' zegt Philipp Ferger, vice president consumer goods fairs van Messe Franlfurt. Hij noemt de exposanten Alessi, Asa Selection, Fiskars, Gefu, Rak, Robbe & Berking, Steelite, Stelton en Voctorinox als belangrijke labels op het gebied van tafelmode en Blomus, Broste Copenhagen, Cor Mulder, Dôme Deco (Eurofashion), Eichholtz, Gasper, Gilde Handwerk Macrander, Gries Deco en Lambert op het gebied van interieur en gifts.

 

Het ondersteunende programma Ambiente geeft bezoekers een kijk op consumententrends en de nieuwste ontwerpen. Ook voor Horeca, het Contract Business en Ethical Syle, wil Ambiente een belangrijke jaarlijkse marktplaats zijn. De uitbreiding van de tafelmode-sector met een zelfstandig platform voor de hotel, restaurant en catering sector (Horeca) was reeds in 2020 gestart en zal ook nu weer present zijn, terwijl de groei van de contract business volgens de organisatie ook al een paar jaar aan het groeien was. Het special interest programma Ethical Style, dat aandacht vraagt ​​voor producenten van duurzame of ethisch geproduceerde consumptiegoederen, is ook een belangrijk onderdeel van het ondersteunende programma. Stilbüro bora.herke.palmisano zal de 2022-trends tonen in een trendpresentatie in opdracht van Ambiente.

 

Originele productideeën zullen te vinden zijn bij de Talents areas. Jonge en nog onbekende ontwerpers presenteren hun eigentijdse ontwerpen en creaties bij Arts & Crafts in hal 4.0 en interieurontwerp in hal 8.0. De beurs zal een selectie van innovatieve problemen laten zien, met oplossingen die ons dagelijks leven op creatieve wijze gemakkelijker maken.

 

Messe Frankfurt blijft naast de fysieke beurzen diverse digitale initiatieven aanbieden. Nextrade is het portaal voor order- en gegevensbeheer en Conzoom Solutions biedt uitgebreide informatie en video's over onder andere trends.

 

De Ambiente wordt georganiseerd van 11-15 februari 2022.Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.stilbuero-bhp.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, ethicalstyle, trends, ambiente, #ambiente, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden