Bece lanceert nieuwe projectcollectie

Maandag 06 juli 2020

B&C Raamdecoratie introduceert een nieuwe projectcollectie van het label Bece. Hierbij biedt het bedrijf naar eigen zeggen voor ieder project mooie en functionele raamdecoratie.
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
Bece lanceert nieuwe projectcollectie

Voor een kantoor, restaurant, school of ziekenhuis: de nieuwe collectie biedt volgens Bece voor alle projecten een passende oplossing. De collectie bevat gecertificeerde stoffen en materialen voor een optimale zon-, licht- en warmtewering. De stoffen zijn ISO 9001/14001, Oeko-Tex 100, Greenguard Gold, Cradle-to-Cradle, IMO en BREEAM-geschikt. Daarnaast bericht Bece dat de stoffen ook over nuttige functionele eigenschappen beschikken. Zo zijn zij vlamvertragend, vochtbestendig en antibacterieel. Ook aan duurzaamheid is gedacht: de collectie bevat stoffen van gerecyclede petflessen.

 

De collectie wordt in een box gepresenteerd en bevat vijf waaiers voor iedere productgroep. De projectcollectie bevat screen rolgordijnen, rolgordijnen, aluminium jaloezieën, verticale jaloezieën en plissé- en dupligordijnen. Er is keuze uit maar liefst 176 kleuren.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, project, contract, #bece

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder
 
Goud ordinair?
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden