30e lamp Secto Design

Vrijdag 14 juni 2024

De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is geďnspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
30e lamp Secto Design
30e lamp Secto Design 30e lamp Secto Design

Volgens Secto Design is Kumolo opvallend, maar toch licht en luchtig. Het idee van de golvende vorm van de lamp ontstond voor het eerst in het hoofd van ontwerper Seppo Koho tijdens een reis naar besneeuwd Lapland en kwam later tot leven onder een midzomerhemel gevuld met gezwollen wolken.

 

Het warme zachte licht van het armatuur weerkaatst de tinten van het berkenhout waarvan het model gemaakt is. Zoals alle Secto Design hanglampen, kan Kumulo afzonderlijk worden gebruikt, of door meerdere stukken te combineren om fascinerende installaties te creëren in zowel particuliere als openbare interieurs.

 

Secto Design wordt in Nederland vertegenwoordigd door Tunnelmadesign uit Amersfoort.Links

www.sectodesign.fi
www.tunnelmadesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, duurzaamheid, #sectodesign, #tunnelmadesign

Gerelateerd nieuws
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden