Zwevend Carpe Diem Bed

Dinsdag 20 november 2018

Het Zweedse merk Carpe Diem Beds presenteerde onlangs een nieuw bed dat lijkt te zweven: de Vindö.
Zwevend Carpe Diem Bed

Carpe Diem Beds, een label van Hilding Anders, introduceert het naar eigen zeggen 'meest innovatieve bed ooit.' In lijn met de nieuwe slogan van het merk ‘Let the night set you free’, wil het merk 'het gevoel van vrijheid en futurisme vangen in combinatie met de ultieme vorm van comfort en technologie.'

De Vindö is een instelbaar bed met een ingebouwde massagefunctie. Het bed heeft geen traditionele poten maar een centrale zuilenconstructie met een vloerelement onder een aangrenzend karpet. Door deze constructie wekt het Vindö bed de illusie te zweven. Het bed is bekleed met de stof Zaragoza van Designers Guild.

Het bed is uitgerust met een nachtlampje onder het bed, dat op verschillende plaatsen kan worden gemonteerd. Positie, verlichting en massagefuncties van de Vindö zijn met een app te bedienen, zelfs met spraakbesturing. Daarnaast beschikt dit nieuwe bed over een vibratiemassage, automatische nek- en lendensteun en instelbare hoofd- en voetensteunen.

 Links

www.designersguild.com
www.carpediembeds.com/nl
www.hildinganders.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #hildinganders, #carpediembeds, #designersguild

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden