Zwevend Carpe Diem Bed

Dinsdag 20 november 2018

Het Zweedse merk Carpe Diem Beds presenteerde onlangs een nieuw bed dat lijkt te zweven: de Vindö.
Zwevend Carpe Diem Bed

Carpe Diem Beds, een label van Hilding Anders, introduceert het naar eigen zeggen 'meest innovatieve bed ooit.' In lijn met de nieuwe slogan van het merk ‘Let the night set you free’, wil het merk 'het gevoel van vrijheid en futurisme vangen in combinatie met de ultieme vorm van comfort en technologie.'

De Vindö is een instelbaar bed met een ingebouwde massagefunctie. Het bed heeft geen traditionele poten maar een centrale zuilenconstructie met een vloerelement onder een aangrenzend karpet. Door deze constructie wekt het Vindö bed de illusie te zweven. Het bed is bekleed met de stof Zaragoza van Designers Guild.

Het bed is uitgerust met een nachtlampje onder het bed, dat op verschillende plaatsen kan worden gemonteerd. Positie, verlichting en massagefuncties van de Vindö zijn met een app te bedienen, zelfs met spraakbesturing. Daarnaast beschikt dit nieuwe bed over een vibratiemassage, automatische nek- en lendensteun en instelbare hoofd- en voetensteunen.

 Links

www.designersguild.com
www.carpediembeds.com/nl
www.hildinganders.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #hildinganders, #carpediembeds, #designersguild

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden