Zwevend Carpe Diem Bed

Dinsdag 20 november 2018

Het Zweedse merk Carpe Diem Beds presenteerde onlangs een nieuw bed dat lijkt te zweven: de Vindö.
Zwevend Carpe Diem Bed

Carpe Diem Beds, een label van Hilding Anders, introduceert het naar eigen zeggen 'meest innovatieve bed ooit.' In lijn met de nieuwe slogan van het merk ‘Let the night set you free’, wil het merk 'het gevoel van vrijheid en futurisme vangen in combinatie met de ultieme vorm van comfort en technologie.'

De Vindö is een instelbaar bed met een ingebouwde massagefunctie. Het bed heeft geen traditionele poten maar een centrale zuilenconstructie met een vloerelement onder een aangrenzend karpet. Door deze constructie wekt het Vindö bed de illusie te zweven. Het bed is bekleed met de stof Zaragoza van Designers Guild.

Het bed is uitgerust met een nachtlampje onder het bed, dat op verschillende plaatsen kan worden gemonteerd. Positie, verlichting en massagefuncties van de Vindö zijn met een app te bedienen, zelfs met spraakbesturing. Daarnaast beschikt dit nieuwe bed over een vibratiemassage, automatische nek- en lendensteun en instelbare hoofd- en voetensteunen.

 Links

www.designersguild.com
www.carpediembeds.com/nl
www.hildinganders.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #hildinganders, #carpediembeds, #designersguild

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden