Parket bij Woontotaal Academy

Dinsdag 20 november 2018

In januari 2019 opent Woontotaal Academy een tweede trainingsruimte speciaal ingericht voor parket.
Parket bij Woontotaal Academy
Parket bij Woontotaal Academy Parket bij Woontotaal Academy

In deze nieuwe ruimte in de Woontotaal Academy te Zoetermeer (foto 2 en 3) zullen junior parketteurs opgeleid worden om vakkundige installaties uit te voeren van zwevend, traditioneel parket en traprenovatie. In een intensieve praktijktraining van zeven weken worden ze door Joost Baltussen (foto 1, site Baltussen Parket) opgeleid met alle basistechnieken. In de praktijk kunnen ze dan samen met een zelfstandige collega-parketteur werkzaamheden vakkundig uitvoeren.
 
Woontotaal Academy is begin 2018 gestart met een trainingscentrum voor de interieurbranche waar installatietrainingen voor leerling- en juniorstoffeerders aangeboden worden. Tevens worden er algemene of merk en/of product specifieke trainingen voor zelfstandige en allround stoffeerders gegeven.


Ook voor verkoopadviseurs is er een speciale technische training: “Beleef de week van de stoffeerder in één dag”.
 
De kosten zijn afhankelijk van het type- en duur van de training vanaf € 210. Voor meer informatie: Woontotaal Academy, info@woontotaal-academy.nl, 088-1267099.

 Links

www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, parket, vloer, opleiding, cursus, school, academie, academy, confectie, textiel, bekleden, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, groothandel, grossier, woontotaal, sieval, #woontotaalacademy, #woontotaal

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
 
Design Floor LVT 55 van JAB
lees verder
Retailomzet 2018 +3%
De Nederlandse detailhandel heeft in geheel 2018 3,3% meer omgezet dan in 2017, het volume was 2,8% hoger. Hoewel het percentage iets minder hoog was, steeg het interieur ook, maar weer beter dan het gemiddelde van de non food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden