Parket bij Woontotaal Academy

Dinsdag 20 november 2018

In januari 2019 opent Woontotaal Academy een tweede trainingsruimte speciaal ingericht voor parket.
Parket bij Woontotaal Academy
Parket bij Woontotaal Academy Parket bij Woontotaal Academy

In deze nieuwe ruimte in de Woontotaal Academy te Zoetermeer (foto 2 en 3) zullen junior parketteurs opgeleid worden om vakkundige installaties uit te voeren van zwevend, traditioneel parket en traprenovatie. In een intensieve praktijktraining van zeven weken worden ze door Joost Baltussen (foto 1, site Baltussen Parket) opgeleid met alle basistechnieken. In de praktijk kunnen ze dan samen met een zelfstandige collega-parketteur werkzaamheden vakkundig uitvoeren.
 
Woontotaal Academy is begin 2018 gestart met een trainingscentrum voor de interieurbranche waar installatietrainingen voor leerling- en juniorstoffeerders aangeboden worden. Tevens worden er algemene of merk en/of product specifieke trainingen voor zelfstandige en allround stoffeerders gegeven.


Ook voor verkoopadviseurs is er een speciale technische training: “Beleef de week van de stoffeerder in één dag”.
 
De kosten zijn afhankelijk van het type- en duur van de training vanaf € 210. Voor meer informatie: Woontotaal Academy, info@woontotaal-academy.nl, 088-1267099.

 Links

www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, parket, vloer, opleiding, cursus, school, academie, academy, confectie, textiel, bekleden, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, groothandel, grossier, woontotaal, sieval, #woontotaalacademy, #woontotaal

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden