Parket bij Woontotaal Academy

Dinsdag 20 november 2018

In januari 2019 opent Woontotaal Academy een tweede trainingsruimte speciaal ingericht voor parket.
Parket bij Woontotaal Academy
Parket bij Woontotaal Academy Parket bij Woontotaal Academy

In deze nieuwe ruimte in de Woontotaal Academy te Zoetermeer (foto 2 en 3) zullen junior parketteurs opgeleid worden om vakkundige installaties uit te voeren van zwevend, traditioneel parket en traprenovatie. In een intensieve praktijktraining van zeven weken worden ze door Joost Baltussen (foto 1, site Baltussen Parket) opgeleid met alle basistechnieken. In de praktijk kunnen ze dan samen met een zelfstandige collega-parketteur werkzaamheden vakkundig uitvoeren.
 
Woontotaal Academy is begin 2018 gestart met een trainingscentrum voor de interieurbranche waar installatietrainingen voor leerling- en juniorstoffeerders aangeboden worden. Tevens worden er algemene of merk en/of product specifieke trainingen voor zelfstandige en allround stoffeerders gegeven.


Ook voor verkoopadviseurs is er een speciale technische training: “Beleef de week van de stoffeerder in één dag”.
 
De kosten zijn afhankelijk van het type- en duur van de training vanaf € 210. Voor meer informatie: Woontotaal Academy, info@woontotaal-academy.nl, 088-1267099.

 Links

www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, parket, vloer, opleiding, cursus, school, academie, academy, confectie, textiel, bekleden, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, groothandel, grossier, woontotaal, sieval, #woontotaalacademy, #woontotaal

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden