Samenwerking Englisch Dekor en Egger

Maandag 19 november 2018

Englisch Dekor Textilverlag en Egger Textiles gaan hun de krachten bundelen en verenigen in een nieuw bedrijf: Englisch-Sales-Benelux bv.
Samenwerking Englisch Dekor en Egger
Samenwerking Englisch Dekor en Egger Samenwerking Englisch Dekor en Egger

De accountmanagers van Egger Textiles uit Borger (Drenthe) gaan naast de eigen Egger collectie ook de projectcollectie van Englisch Dekor (foto 1) uit Wenen aanbieden in de Benelux. De verkoop, levering en facturatie van de projectgordijn en meubelstoffen collecties zal via Englisch Dekor verlopen.

Englisch Dekor werd in 1866 in Wenen opgericht door Eduard August Englisch en wordt het geleid door de vierde generatie van de familie Fleischmann. In de afgelopen twee decennia is de groothandel gespecialiseerd in brandvertragende gordijn en meubelstoffen. Ze biedt klanten een brede keuze en stelt snel, goedkoop en in elke hoeveelheid wereldwijd te kunnen leveren.

Egger is met vallen en opstaan reeds 90 jaar een naam in woningtextiel. Vooral bekend van vitrage (foto 2, Calista), inbetween- en gordijnstoffen (foto 3, Nouvelle), als ook voering- en verduisterende stoffen. Confectiemogelijkheden worden aangeboden via het Woontotaal by Egger online bestelprogramma. Daarnaast kan Egger ook authentieke kanten, valletjes, sluiers en M-gordijnen leveren.

 Links

www.eggertextiles.nl
www.englisch.at
www.sieval.com
www.woontotaal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, vitrage, inbetween, voering, verduisterend, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, english dekor, egger, groothandel, grossier, woontotaal, sieval, #egger, #eggertextiles, #englishdekor, #englishdekortextil, #woontotaal

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden