Samenwerking Englisch Dekor en Egger

Maandag 19 november 2018

Englisch Dekor Textilverlag en Egger Textiles gaan hun de krachten bundelen en verenigen in een nieuw bedrijf: Englisch-Sales-Benelux bv.
Samenwerking Englisch Dekor en Egger
Samenwerking Englisch Dekor en Egger Samenwerking Englisch Dekor en Egger

De accountmanagers van Egger Textiles uit Borger (Drenthe) gaan naast de eigen Egger collectie ook de projectcollectie van Englisch Dekor (foto 1) uit Wenen aanbieden in de Benelux. De verkoop, levering en facturatie van de projectgordijn en meubelstoffen collecties zal via Englisch Dekor verlopen.

Englisch Dekor werd in 1866 in Wenen opgericht door Eduard August Englisch en wordt het geleid door de vierde generatie van de familie Fleischmann. In de afgelopen twee decennia is de groothandel gespecialiseerd in brandvertragende gordijn en meubelstoffen. Ze biedt klanten een brede keuze en stelt snel, goedkoop en in elke hoeveelheid wereldwijd te kunnen leveren.

Egger is met vallen en opstaan reeds 90 jaar een naam in woningtextiel. Vooral bekend van vitrage (foto 2, Calista), inbetween- en gordijnstoffen (foto 3, Nouvelle), als ook voering- en verduisterende stoffen. Confectiemogelijkheden worden aangeboden via het Woontotaal by Egger online bestelprogramma. Daarnaast kan Egger ook authentieke kanten, valletjes, sluiers en M-gordijnen leveren.

 Links

www.eggertextiles.nl
www.englisch.at
www.sieval.com
www.woontotaal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, vitrage, inbetween, voering, verduisterend, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, english dekor, egger, groothandel, grossier, woontotaal, sieval, #egger, #eggertextiles, #englishdekor, #englishdekortextil, #woontotaal

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden