Herstart Ewald Schillig

Vrijdag 16 november 2018

Met nieuwe partners en nieuwe bedrijfsnaam blijft het label Ewald Schillig toch bestaan. Het nieuwe bedrijf heet ES Brand.
Herstart Ewald Schillig

Brand, een merk van Ewald Schillig dat niet onder het faillissement van afgelopen juli viel, gaat verder onder de naam ES Brand GmbH. Dit nieuwe bedrijf is samen met meubelfabrikant Easysofa uit Lienden opgezet en zal onder leiding van Easysofa-directeur Lex van Verseveld vallen, zo meldt onder ander Euwid. Het nieuwe bedrijf richt zich op de sterke punten van het merk: productontwikkeling, marketing en verkoop.

Hiervoor vergaarde ES Brand GmbH twaalf mensen die moeten zorgen voor de voortzetting van de look en feel en innovatie van het merk Ewald Schillig, eigendom van de familie Henning. Onder meer Philipp Henning en Thomas Deselaers blijven aan voor de verkoop en Thomas Lange als hoofd van modelontwikkeling.

Op de Imm cologne 2019 wil ES Brand GmbH ruim tien nieuwe modellen en bestsellers zoals Face (foto) en Flex Plus presenteren. Volgens het bedrijf zijn de modelrechten van het Brand-label merk overgedragen aan de nieuwe onderneming.

 Links

www.easysofa.com
www.ewald-schillig.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #fmmunzer, #ewaldschillig. #esbrand, #easysofa

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
 
Budget bij Seuren
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden