Herstart Ewald Schillig

Vrijdag 16 november 2018

Met nieuwe partners en nieuwe bedrijfsnaam blijft het label Ewald Schillig toch bestaan. Het nieuwe bedrijf heet ES Brand.
Herstart Ewald Schillig

Brand, een merk van Ewald Schillig dat niet onder het faillissement van afgelopen juli viel, gaat verder onder de naam ES Brand GmbH. Dit nieuwe bedrijf is samen met meubelfabrikant Easysofa uit Lienden opgezet en zal onder leiding van Easysofa-directeur Lex van Verseveld vallen, zo meldt onder ander Euwid. Het nieuwe bedrijf richt zich op de sterke punten van het merk: productontwikkeling, marketing en verkoop.

Hiervoor vergaarde ES Brand GmbH twaalf mensen die moeten zorgen voor de voortzetting van de look en feel en innovatie van het merk Ewald Schillig, eigendom van de familie Henning. Onder meer Philipp Henning en Thomas Deselaers blijven aan voor de verkoop en Thomas Lange als hoofd van modelontwikkeling.

Op de Imm cologne 2019 wil ES Brand GmbH ruim tien nieuwe modellen en bestsellers zoals Face (foto) en Flex Plus presenteren. Volgens het bedrijf zijn de modelrechten van het Brand-label merk overgedragen aan de nieuwe onderneming.

 Links

www.easysofa.com
www.ewald-schillig.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #fmmunzer, #ewaldschillig. #esbrand, #easysofa

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden