Herstart Ewald Schillig

Vrijdag 16 november 2018

Met nieuwe partners en nieuwe bedrijfsnaam blijft het label Ewald Schillig toch bestaan. Het nieuwe bedrijf heet ES Brand.
Herstart Ewald Schillig

Brand, een merk van Ewald Schillig dat niet onder het faillissement van afgelopen juli viel, gaat verder onder de naam ES Brand GmbH. Dit nieuwe bedrijf is samen met meubelfabrikant Easysofa uit Lienden opgezet en zal onder leiding van Easysofa-directeur Lex van Verseveld vallen, zo meldt onder ander Euwid. Het nieuwe bedrijf richt zich op de sterke punten van het merk: productontwikkeling, marketing en verkoop.

Hiervoor vergaarde ES Brand GmbH twaalf mensen die moeten zorgen voor de voortzetting van de look en feel en innovatie van het merk Ewald Schillig, eigendom van de familie Henning. Onder meer Philipp Henning en Thomas Deselaers blijven aan voor de verkoop en Thomas Lange als hoofd van modelontwikkeling.

Op de Imm cologne 2019 wil ES Brand GmbH ruim tien nieuwe modellen en bestsellers zoals Face (foto) en Flex Plus presenteren. Volgens het bedrijf zijn de modelrechten van het Brand-label merk overgedragen aan de nieuwe onderneming.

 Links

www.easysofa.com
www.ewald-schillig.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #fmmunzer, #ewaldschillig. #esbrand, #easysofa

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden