Inretail Koninklijk

Dinsdag 20 november 2018

Brancheorganisatie Inretail heeft het predicaat Koninklijk ontvangen tijdens een event waar in aanwezigheid van ruim duizend leden en relaties het honderdjarig bestaan werd gevierd.
Inretail Koninklijk

De loco-commissaris van de Koning van provincie Utrecht, Mirjam Maasdam, overhandigde het predicaat aan Anton Sanders, voorzitter van Inretail. Inretail is enorm blij met het predicaat Koninklijk: “Deze bekroning geeft betekenis aan de functie die de retail heeft voor de samenleving en de rol die Inretail als vereniging heeft voor haar leden en de branche.”

Maasdam benadrukte in haar speech de maatschappelijk waarde van Inretail en noemde Inretail een professionele gesprekpartner voor en namens de retail. Ze neemt verantwoordelijkheid en werkt aan moderne arbeidsvoorwaarden en ontwikkelkansen voor medewerkers en zet duurzaamheid op de kaart.

Ook Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken, was te gast: “Het mkb vormt het fundament voor de werkgelegenheid en de detailhandel is daarbij heel belangrijk. Een samenleving zonder winkels kan ik mij niet voorstellen. Ik ben er van overtuigd dat we over honderd jaar ook nog winkelen.” Blijf wel vernieuwen was haar boodschap.

Keijzer vindt dat gemeenten vaker met plannen moeten komen voor gezonde winkelgebieden.
Links

www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, winkel, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, koninklijk, #inretail

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
Retailomzet 2018 +3%
De Nederlandse detailhandel heeft in geheel 2018 3,3% meer omgezet dan in 2017, het volume was 2,8% hoger. Hoewel het percentage iets minder hoog was, steeg het interieur ook, maar weer beter dan het gemiddelde van de non food.
lees verder
Retail Insiders deelt kennis
Vandaag is er met behulp van een subsidie van Stichting Detailhandelsfonds (SDF) een nieuw kennisplatform voor de retail gelanceerd: Retail Insiders.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden