Inretail Koninklijk

Dinsdag 20 november 2018

Brancheorganisatie Inretail heeft het predicaat Koninklijk ontvangen tijdens een event waar in aanwezigheid van ruim duizend leden en relaties het honderdjarig bestaan werd gevierd.
Inretail Koninklijk

De loco-commissaris van de Koning van provincie Utrecht, Mirjam Maasdam, overhandigde het predicaat aan Anton Sanders, voorzitter van Inretail. Inretail is enorm blij met het predicaat Koninklijk: “Deze bekroning geeft betekenis aan de functie die de retail heeft voor de samenleving en de rol die Inretail als vereniging heeft voor haar leden en de branche.”

Maasdam benadrukte in haar speech de maatschappelijk waarde van Inretail en noemde Inretail een professionele gesprekpartner voor en namens de retail. Ze neemt verantwoordelijkheid en werkt aan moderne arbeidsvoorwaarden en ontwikkelkansen voor medewerkers en zet duurzaamheid op de kaart.

Ook Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken, was te gast: “Het mkb vormt het fundament voor de werkgelegenheid en de detailhandel is daarbij heel belangrijk. Een samenleving zonder winkels kan ik mij niet voorstellen. Ik ben er van overtuigd dat we over honderd jaar ook nog winkelen.” Blijf wel vernieuwen was haar boodschap.

Keijzer vindt dat gemeenten vaker met plannen moeten komen voor gezonde winkelgebieden.
Links

www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, winkel, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, koninklijk, #inretail

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden