Inretail Koninklijk

Dinsdag 20 november 2018

Brancheorganisatie Inretail heeft het predicaat Koninklijk ontvangen tijdens een event waar in aanwezigheid van ruim duizend leden en relaties het honderdjarig bestaan werd gevierd.
Inretail Koninklijk

De loco-commissaris van de Koning van provincie Utrecht, Mirjam Maasdam, overhandigde het predicaat aan Anton Sanders, voorzitter van Inretail. Inretail is enorm blij met het predicaat Koninklijk: “Deze bekroning geeft betekenis aan de functie die de retail heeft voor de samenleving en de rol die Inretail als vereniging heeft voor haar leden en de branche.”

Maasdam benadrukte in haar speech de maatschappelijk waarde van Inretail en noemde Inretail een professionele gesprekpartner voor en namens de retail. Ze neemt verantwoordelijkheid en werkt aan moderne arbeidsvoorwaarden en ontwikkelkansen voor medewerkers en zet duurzaamheid op de kaart.

Ook Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken, was te gast: “Het mkb vormt het fundament voor de werkgelegenheid en de detailhandel is daarbij heel belangrijk. Een samenleving zonder winkels kan ik mij niet voorstellen. Ik ben er van overtuigd dat we over honderd jaar ook nog winkelen.” Blijf wel vernieuwen was haar boodschap.

Keijzer vindt dat gemeenten vaker met plannen moeten komen voor gezonde winkelgebieden.
Links

www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, winkel, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, koninklijk, #inretail

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden