Nu ook Redondo bed

Woensdag 21 november 2018

Er een nieuw element toegevoegd aan de Redondo-collectie van Moroso, ontworpen door Patricia Urquiola.
Nu ook Redondo bed

Naast fauteuils, banken en kruk heeft Moroso dit jaar het nieuwe Redondo-bed (foto) geïntroduceerd, met de gladde, afgeronde vormen van de Rodondo-familie. Hiermee heeft Moroso nu dus ook de slaapkamer bereikt.


Het ontwerp van de Redondo col
lectie is geïnspireerd op het gestoffeerde interieur van Amerikaanse auto's uit de jaren '50 en '60, de gladde vormen van hun carrosserie en het wegcomfort voor lange ritten.

Het hoofdbord van het bed heeft veel weg van de gevoerde bekleding van een bank en nodigt uit - ook door het ontbreken van scherpe hoeken - om te relaxen.

Een ander kenmerk van de collectie van de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola is de gewatteerde decoratie op de stof, waar de draad, net als de lijnen van een potlood, elegante driedimensionale geometrische vormen tekent.

 

Moroso is in januari tijdens de Imm Cologne weer te vinden in de nabij geleden Design Post. Agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik.

 Links

www.burikenburik.nl
www.designpostkoeln.de
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, licht, verlichting, lamp, textiel, stof, meubelstof, gordijn, kussen, tafel, stoel, bank, fauteuil, loveseat, bed, ledikant, design, show, event, evenement, beurs, huisshow, design, #moroso, #dpk,#designpostkoeln, #designpost, #burikenburik, #tradix, #patriciaurquiola

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden