Nu ook Redondo bed

Woensdag 21 november 2018

Er een nieuw element toegevoegd aan de Redondo-collectie van Moroso, ontworpen door Patricia Urquiola.
Nu ook Redondo bed

Naast fauteuils, banken en kruk heeft Moroso dit jaar het nieuwe Redondo-bed (foto) geïntroduceerd, met de gladde, afgeronde vormen van de Rodondo-familie. Hiermee heeft Moroso nu dus ook de slaapkamer bereikt.


Het ontwerp van de Redondo col
lectie is geïnspireerd op het gestoffeerde interieur van Amerikaanse auto's uit de jaren '50 en '60, de gladde vormen van hun carrosserie en het wegcomfort voor lange ritten.

Het hoofdbord van het bed heeft veel weg van de gevoerde bekleding van een bank en nodigt uit - ook door het ontbreken van scherpe hoeken - om te relaxen.

Een ander kenmerk van de collectie van de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola is de gewatteerde decoratie op de stof, waar de draad, net als de lijnen van een potlood, elegante driedimensionale geometrische vormen tekent.

 

Moroso is in januari tijdens de Imm Cologne weer te vinden in de nabij geleden Design Post. Agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik.

 Links

www.burikenburik.nl
www.designpostkoeln.de
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, licht, verlichting, lamp, textiel, stof, meubelstof, gordijn, kussen, tafel, stoel, bank, fauteuil, loveseat, bed, ledikant, design, show, event, evenement, beurs, huisshow, design, #moroso, #dpk,#designpostkoeln, #designpost, #burikenburik, #tradix, #patriciaurquiola

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden