Nu ook Redondo bed

Woensdag 21 november 2018

Er een nieuw element toegevoegd aan de Redondo-collectie van Moroso, ontworpen door Patricia Urquiola.
Nu ook Redondo bed

Naast fauteuils, banken en kruk heeft Moroso dit jaar het nieuwe Redondo-bed (foto) geïntroduceerd, met de gladde, afgeronde vormen van de Rodondo-familie. Hiermee heeft Moroso nu dus ook de slaapkamer bereikt.


Het ontwerp van de Redondo col
lectie is geïnspireerd op het gestoffeerde interieur van Amerikaanse auto's uit de jaren '50 en '60, de gladde vormen van hun carrosserie en het wegcomfort voor lange ritten.

Het hoofdbord van het bed heeft veel weg van de gevoerde bekleding van een bank en nodigt uit - ook door het ontbreken van scherpe hoeken - om te relaxen.

Een ander kenmerk van de collectie van de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola is de gewatteerde decoratie op de stof, waar de draad, net als de lijnen van een potlood, elegante driedimensionale geometrische vormen tekent.

 

Moroso is in januari tijdens de Imm Cologne weer te vinden in de nabij geleden Design Post. Agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik.

 Links

www.burikenburik.nl
www.designpostkoeln.de
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, licht, verlichting, lamp, textiel, stof, meubelstof, gordijn, kussen, tafel, stoel, bank, fauteuil, loveseat, bed, ledikant, design, show, event, evenement, beurs, huisshow, design, #moroso, #dpk,#designpostkoeln, #designpost, #burikenburik, #tradix, #patriciaurquiola

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
 
Budget bij Seuren
lees verder
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden