AR voor meubelbranche

Donderdag 22 november 2018

StickyLock Studios heeft op de Meubelbeurs in Brussel haar nieuwe augmented reality-applicatie gepresenteerd.
AR voor meubelbranche

StickyLock, een onafhankelijke Nederlandse studio uit Amsterdam die concepten, apps en games ontwikkelt en implementeert, is nu ook bereikbaar voor kleinere ondernemers. Augmented reality is een interactieve beleving waarbij visuele aspecten worden toegevoegd aan de realiteit. De technologie wordt vaker toegepast in de game-industrie, bijvoorbeeld in de smartphone game Pokémon Go. Eerder introduceerden onder meer Bol.com, Apple & Ikea en Wehkamp deze techniek al.

Met de applicatie van StickyLock is het mogelijk om een meubelstuk digitaal in een woonkamer te plaatsen waardoor het vergelijken van kleuren, het inschatten van ruimtes en het proeven van de sfeer toegankelijker wordt", aldus Bart van Strien van StickyLock. Daarnaast ligt de drempel voor een consument lager om een product te proberen.

 Links

www.bol.com
www.stickylock.com
Stickylock.com/augmented-reality/furniture/
www.wehkamp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #stickylove

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden