AR voor meubelbranche

Donderdag 22 november 2018

StickyLock Studios heeft op de Meubelbeurs in Brussel haar nieuwe augmented reality-applicatie gepresenteerd.
AR voor meubelbranche

StickyLock, een onafhankelijke Nederlandse studio uit Amsterdam die concepten, apps en games ontwikkelt en implementeert, is nu ook bereikbaar voor kleinere ondernemers. Augmented reality is een interactieve beleving waarbij visuele aspecten worden toegevoegd aan de realiteit. De technologie wordt vaker toegepast in de game-industrie, bijvoorbeeld in de smartphone game Pokémon Go. Eerder introduceerden onder meer Bol.com, Apple & Ikea en Wehkamp deze techniek al.

Met de applicatie van StickyLock is het mogelijk om een meubelstuk digitaal in een woonkamer te plaatsen waardoor het vergelijken van kleuren, het inschatten van ruimtes en het proeven van de sfeer toegankelijker wordt", aldus Bart van Strien van StickyLock. Daarnaast ligt de drempel voor een consument lager om een product te proberen.

 Links

www.bol.com
www.stickylock.com
Stickylock.com/augmented-reality/furniture/
www.wehkamp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #stickylove

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden