AR voor meubelbranche

Donderdag 22 november 2018

StickyLock Studios heeft op de Meubelbeurs in Brussel haar nieuwe augmented reality-applicatie gepresenteerd.
AR voor meubelbranche

StickyLock, een onafhankelijke Nederlandse studio uit Amsterdam die concepten, apps en games ontwikkelt en implementeert, is nu ook bereikbaar voor kleinere ondernemers. Augmented reality is een interactieve beleving waarbij visuele aspecten worden toegevoegd aan de realiteit. De technologie wordt vaker toegepast in de game-industrie, bijvoorbeeld in de smartphone game Pokémon Go. Eerder introduceerden onder meer Bol.com, Apple & Ikea en Wehkamp deze techniek al.

Met de applicatie van StickyLock is het mogelijk om een meubelstuk digitaal in een woonkamer te plaatsen waardoor het vergelijken van kleuren, het inschatten van ruimtes en het proeven van de sfeer toegankelijker wordt", aldus Bart van Strien van StickyLock. Daarnaast ligt de drempel voor een consument lager om een product te proberen.

 Links

www.bol.com
www.stickylock.com
Stickylock.com/augmented-reality/furniture/
www.wehkamp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #stickylove

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
Retailomzet 2018 +3%
De Nederlandse detailhandel heeft in geheel 2018 3,3% meer omgezet dan in 2017, het volume was 2,8% hoger. Hoewel het percentage iets minder hoog was, steeg het interieur ook, maar weer beter dan het gemiddelde van de non food.
lees verder
Retail Insiders deelt kennis
Vandaag is er met behulp van een subsidie van Stichting Detailhandelsfonds (SDF) een nieuw kennisplatform voor de retail gelanceerd: Retail Insiders.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden