Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Woensdag 05 juni 2019

Designbedrijf Zuiver stapt voor het eerst in de wereld van de online verkoop. Met Bold Monkey gaat de onderneming extravagante designmeubels verkopen.
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Bold Monkey is een nieuw eigenzinnige label van Zuiver, dat we al kennen van de merken Zuiver en Dutchbone. Bold Monkey richt zich op jongeren, met designmeubelen die het bedrijf aanprijst als collectibles. De shop, die sinds een paar dagen 'live' is, begint met 35 artikelen in een prijs van €59 tot €1.699.

 

Bold Monkey biedt opvallende meubelen, en ziet zichzelf 'als de maximalisten van de interieurwereld', want 'more is more'. Naast de vaste collectie heeft het merk ook meubelstukken in gelimiteerde oplagen, waarvan dus maar een beperkt aantal beschikbaar is. Vooralsnog worden de producten van Bold Monkey alleen geleverd in de Benelux.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, #zuiver, #boldmonkey

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden