Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Woensdag 05 juni 2019

Designbedrijf Zuiver stapt voor het eerst in de wereld van de online verkoop. Met Bold Monkey gaat de onderneming extravagante designmeubels verkopen.
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Bold Monkey is een nieuw eigenzinnige label van Zuiver, dat we al kennen van de merken Zuiver en Dutchbone. Bold Monkey richt zich op jongeren, met designmeubelen die het bedrijf aanprijst als collectibles. De shop, die sinds een paar dagen 'live' is, begint met 35 artikelen in een prijs van €59 tot €1.699.

 

Bold Monkey biedt opvallende meubelen, en ziet zichzelf 'als de maximalisten van de interieurwereld', want 'more is more'. Naast de vaste collectie heeft het merk ook meubelstukken in gelimiteerde oplagen, waarvan dus maar een beperkt aantal beschikbaar is. Vooralsnog worden de producten van Bold Monkey alleen geleverd in de Benelux.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, #zuiver, #boldmonkey

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden