Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Woensdag 05 juni 2019

Designbedrijf Zuiver stapt voor het eerst in de wereld van de online verkoop. Met Bold Monkey gaat de onderneming extravagante designmeubels verkopen.
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey
Zuiver verkoopt online met Bold Monkey Zuiver verkoopt online met Bold Monkey

Bold Monkey is een nieuw eigenzinnige label van Zuiver, dat we al kennen van de merken Zuiver en Dutchbone. Bold Monkey richt zich op jongeren, met designmeubelen die het bedrijf aanprijst als collectibles. De shop, die sinds een paar dagen 'live' is, begint met 35 artikelen in een prijs van €59 tot €1.699.

 

Bold Monkey biedt opvallende meubelen, en ziet zichzelf 'als de maximalisten van de interieurwereld', want 'more is more'. Naast de vaste collectie heeft het merk ook meubelstukken in gelimiteerde oplagen, waarvan dus maar een beperkt aantal beschikbaar is. Vooralsnog worden de producten van Bold Monkey alleen geleverd in de Benelux.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, #zuiver, #boldmonkey

Gerelateerd nieuws
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Belang PW Markets in Houseyourbrands
PW Markets uit Maarssen, de moeder van Trends & Trade uit Venlo en Tica Aalsmeer uit Uithoorn, neemt een belang in Houseyourbrands, specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.
lees verder
Meegroei relaxstoel van Otium Care
Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep, introduceert de eerste meegroei-relaxstoel.
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
Gestoffeerde Arv
De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trćdrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden