Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Donderdag 06 juni 2019

Slots PureTextiles, producent en leverancier van hotel- en restaurantlinnen, breidt zijn assortiment uit met kamerhoog wandtextiel. Dit is mogelijk dankzij de overname van machines van voormalige weverij Escolys.
Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Dankzij die machines kan Slots als enige weverij in België vrije dessins weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter. Hiermee maakt het bedrijf geweven kamerhoge wandbekleding onder de naam Kanvazz. Deze wandbekleding heeft geen naden of overgangen en kan voor de contractmarkt volledig op maat gemaakt worden.

 

Volgens Slots heeft de Kanvazz wandbekleding veel voordelen. Zo is elk dessin mogelijk, maar vervaagt dit dankzij de weefmethode niet. De wandbekleding is stootvast, krimpvrij, maar ook brandvertragend, geluiddempend en antibacterieel. De montage is volgens Slots eenvoudig en snel; de wandbekleding wordt verlijmd op de muur en is ook weer makkelijk te verwijderen. Slots streeft ernaar om vanaf nu met minimaal twee nieuwe Kanvazz collecties per jaar te komen.

 

Kanvazz wordt in Nederland verdeeld door groothandel The Collections.

P.S. 28-08-2019: Volgens Slots is de samenwerking met The Collections inmiddels beëindigd.Links

www.kanvazz.be
www.slots.be
www.thecollections.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #kanvazz, #slotsbe, #slotspuretextiles, #thecollections

Gerelateerd nieuws
 
Oniro verhuisd
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
 
Nieuwkomers DWI
lees verder
 
Karpet met korting van Headlam
lees verder
Doorstart Strand West in Nieuwe Oost
Oud werknemers van de Utrechtse interieurzaak Strand-West op de Oudegracht hebben een winkel geopend op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht-Oost.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden