Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Donderdag 06 juni 2019

Slots PureTextiles, producent en leverancier van hotel- en restaurantlinnen, breidt zijn assortiment uit met kamerhoog wandtextiel. Dit is mogelijk dankzij de overname van machines van voormalige weverij Escolys.
Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Dankzij die machines kan Slots als enige weverij in België vrije dessins weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter. Hiermee maakt het bedrijf geweven kamerhoge wandbekleding onder de naam Kanvazz. Deze wandbekleding heeft geen naden of overgangen en kan voor de contractmarkt volledig op maat gemaakt worden.

 

Volgens Slots heeft de Kanvazz wandbekleding veel voordelen. Zo is elk dessin mogelijk, maar vervaagt dit dankzij de weefmethode niet. De wandbekleding is stootvast, krimpvrij, maar ook brandvertragend, geluiddempend en antibacterieel. De montage is volgens Slots eenvoudig en snel; de wandbekleding wordt verlijmd op de muur en is ook weer makkelijk te verwijderen. Slots streeft ernaar om vanaf nu met minimaal twee nieuwe Kanvazz collecties per jaar te komen.

 

Kanvazz wordt in Nederland verdeeld door groothandel The Collections.Links

www.slots.be
www.thecollections.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #kanvazz, #slotsbe, #slotspuretextiles, #thecollections

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden