Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Donderdag 06 juni 2019

Slots PureTextiles, producent en leverancier van hotel- en restaurantlinnen, breidt zijn assortiment uit met kamerhoog wandtextiel. Dit is mogelijk dankzij de overname van machines van voormalige weverij Escolys.
Kamerhoog geweven wandbekleding Kanvazz

Dankzij die machines kan Slots als enige weverij in België vrije dessins weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter. Hiermee maakt het bedrijf geweven kamerhoge wandbekleding onder de naam Kanvazz. Deze wandbekleding heeft geen naden of overgangen en kan voor de contractmarkt volledig op maat gemaakt worden.

 

Volgens Slots heeft de Kanvazz wandbekleding veel voordelen. Zo is elk dessin mogelijk, maar vervaagt dit dankzij de weefmethode niet. De wandbekleding is stootvast, krimpvrij, maar ook brandvertragend, geluiddempend en antibacterieel. De montage is volgens Slots eenvoudig en snel; de wandbekleding wordt verlijmd op de muur en is ook weer makkelijk te verwijderen. Slots streeft ernaar om vanaf nu met minimaal twee nieuwe Kanvazz collecties per jaar te komen.

 

Kanvazz wordt in Nederland verdeeld door groothandel The Collections.Links

www.slots.be
www.thecollections.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #kanvazz, #slotsbe, #slotspuretextiles, #thecollections

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden