Zomernetwerkborrel Interieur Club

Donderdag 21 april 2022

De netwerkborrel voor interieurprofessionals van De Interieur Club begin april was een groot succes. Nu is de locatie bekend gemaakt voor de netwerkborrel in juni.
Zomernetwerkborrel Interieur Club
Zomernetwerkborrel Interieur Club Zomernetwerkborrel Interieur Club

Na de succesvolle netwerkborrel voor interieurprofessionals begin april bij Occo Digital in Amsterdam (foto's), gaat de zomernetwerkborrel van De Interieur Club op vrijdag 17 juni plaatsvinden in de showroom van Cosentino City op de Van Baerlestraat 39-43 in Amsterdam.

 

Naast het museumplein heeft Cosentino een dynamische, sociale ruimte exclusief gecreëerd voor architecten en ontwerpers. 'Op deze plek moet je een keer geweest zijn als interieurprofessional,' aldus interieurontwerper en presentator van De Interieur Club Podcast Mark Timo: 'Het is een exclusieve ontmoetingsplaats voor professionals die ideeën willen delen, markttrends voor willen blijven en willen deelnemen aan innovatieve ervaringen en activiteiten.'

 

De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals in brede zin des woords. Ook (startende) interieurontwerpers, stylisten, architecten, interieurstudenten of mensen die mogelijk willen gaan werken in de interieurbranche zijn welkom. Dat geldt eveneens voor vertegenwoordigers van een merk, leverancier, fabrikant of eigenaren van een interieur(web)winkel.

Kortom iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld kan elkaar tijdens de netwerkborrel ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken!

 

De Interieur Club netwerkborrel

Locatie: Cosentino City Amsterdam

Datum: vrijdag 17 juni 2020

Tijd: 18:00 – 21:00 uur

 

Kaartjes zijn de koop via deze link. De early bird kaarten zijn inmiddels helemaal uitverkocht dus koop op tijd je kaartje!Links

www.cosentino.com
www.deinterieurclub.com
www.occo.digital

Tags

nieuws, interieur, interieurprofessional, netwerk, samenwerken, uitwisseling, interieuradvies, meubelen, stoffering, vloeren, interieurwereld, ontmoeting, #deinterieurclub, #cosentino, #netwerkborrel, #zomernetwerkborrel

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden