Whoppah wil groeien door overnemen

Dinsdag 28 februari 2023

Whoppah, het platform voor vintage meubels en kunst, is razend ambitieus. Het bedrijf wil uitbreiden naar het buitenland en wordt serieus gepraat over het overnemen van een andere marktplaats.
Whoppah wil groeien door overnemen

Whoppah heeft veel investeerders nodig om zijn doelen te kunnen bereiken. Inmiddels is al € 12 miljoen groeigeld opgehaald, maar voor eind dit jaar moet dit € 20 miljoen worden. Eén van de manieren om te groeien is door de overname van andere marktplaatsen. Volgens ceo en medeoprichter Thomas Bunnik hebben sommige andere markplaatsen wel een positie opgebouwd in Nederland, maar beschikken zij niet over de middelen om internationaal door te groeien. Het is mogelijk dat al in het tweede kwartaal van 2023 een andere marktplaats onderdeel wordt van Whoppah.

 

Op dit moment heeft het bedrijf ongeveer 75 werknemers, maar wil groeien naar 120 tot 140 personeelsleden. Whoppah zegt zich te willen onderscheiden door de manier van werken. De firma zet in op marketing, platformontwikkeling en logistiek. Volgens Bunnik maken veel verkopers op Whoppah gebruik van de mogelijkheid om producten op te laten halen, te laten fotograferen of te laten bezorgen.

 

Whoppah is actief in Nederland, maar ook al in Nederland en Duitsland. In Venlo wordt daarom een logistiek centrum in gebruik genomen van 3.800 vierkante meter. Op langere termijn wil de markplaats ook actief worden in Italië en Frankrijk.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, groeigeld, acceleren, groei, logistiek, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, overname, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden