Whoppah wil groeien door overnemen

Dinsdag 28 februari 2023

Whoppah, het platform voor vintage meubels en kunst, is razend ambitieus. Het bedrijf wil uitbreiden naar het buitenland en wordt serieus gepraat over het overnemen van een andere marktplaats.
Whoppah wil groeien door overnemen

Whoppah heeft veel investeerders nodig om zijn doelen te kunnen bereiken. Inmiddels is al € 12 miljoen groeigeld opgehaald, maar voor eind dit jaar moet dit € 20 miljoen worden. Eén van de manieren om te groeien is door de overname van andere marktplaatsen. Volgens ceo en medeoprichter Thomas Bunnik hebben sommige andere markplaatsen wel een positie opgebouwd in Nederland, maar beschikken zij niet over de middelen om internationaal door te groeien. Het is mogelijk dat al in het tweede kwartaal van 2023 een andere marktplaats onderdeel wordt van Whoppah.

 

Op dit moment heeft het bedrijf ongeveer 75 werknemers, maar wil groeien naar 120 tot 140 personeelsleden. Whoppah zegt zich te willen onderscheiden door de manier van werken. De firma zet in op marketing, platformontwikkeling en logistiek. Volgens Bunnik maken veel verkopers op Whoppah gebruik van de mogelijkheid om producten op te laten halen, te laten fotograferen of te laten bezorgen.

 

Whoppah is actief in Nederland, maar ook al in Nederland en Duitsland. In Venlo wordt daarom een logistiek centrum in gebruik genomen van 3.800 vierkante meter. Op langere termijn wil de markplaats ook actief worden in Italië en Frankrijk.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, groeigeld, acceleren, groei, logistiek, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, overname, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
 
Meer MDXL nieuws
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden