Introductie Isensi interiors

Dinsdag 28 februari 2023

Retail service organisatie VME Nederland brengt een nieuw interieurconcept op de markt: Isensi Interiors.
Introductie Isensi interiors
Introductie Isensi interiors Introductie Isensi interiors

VME Nederland biedt haar leden een vierde concept, welke aanvullend is op de al bestaande concepten NLwoont, Interliving en Atelier. Deze concepten stellen VME-leden in staat zich als zelfstandige meubel- en keukenondernemers in de regio te onderscheiden. Deze nieuwe Isensi Interiors-collectie (foto 1 en 2) is het meest luxueuze concept van de vier; hoogwaardig, ambachtelijk, elegant en omvangrijk in maatwerk op het gebied van keukens, meubels en stalen deuren.

 

Als moderne retail service organisatie (RSO) ondersteunt VME Nederland zelfstandige meubel- en keukenondernemers in Nederland. Door gezamenlijk in te kopen, biedt VME haar leden internationale (inkoop)kracht met de vier verschillende concepten: van commerciële instapcollectie (NLwoont) tot luxury met ultiem maatwerk (Isensi Interiors).


Met Isensi Interiors reikt VME haar leden een elegant merk, gericht op het luxury segment, waarbinnen een organische vormtaal, rijke stoffen en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Deze collectie bevat stalen binnendeuren, keukens en meubels, zoals eetkamer- en woonkamermeubels en een selectie meubels voor de (thuis)werkplek. In alles gaat Isensi Interiors een stap verder in luxe en ambacht; een voorbeeld hiervan zijn lampen, waarvan onderdelen nog met de hand gemaakt worden. De collectie is chic qua uitstraling en materiaalgebruik, waarbij de productvormgeving gekenmerkt wordt door slanke lijnen en ronde vormen. De productie vindt grotendeels plaats door vaklieden in Nederland en Duitsland.

 

Carpentier Keukens en Wonen in Aalsmeer is de eerste retailer in Nederland die deze nieuwe Isensi Interiors-collectie voert. Daarnaast hebben zij ook de Interliving-collectie toegevoegd aan het assortiment, waardoor het aantal verkooppunten van dit concept naar zeventien is gegroeid.

'Hierdoor kunnen wij een totaalconcept aanbieden en onze klanten inspireren met de mooiste interieur- en keukenontwerpen,' zo stellen de vestigingsmanagers Ralf Horsman en Rober van Duijn van Carpentier.


Als inkooporganisatie met de genoemde concepten en formules als Budget Home Store en Trendhopper ondersteunt VME Nederland lokale winkeliers met een vloeroppervlak van ca. 2.000 – 20.000 m2 op het gebied van keukens, wonen, slapen en inrichten. De meeste aangesloten ondernemingen zijn familiebedrijven. Deze ‘Local Hero’s’ zijn marktleider in het gebied waarin zij gevestigd zijn.Links

www.vmeretail.nl
www.interliving-wonen.nl
www.carpentier.nl

Tags

nieuws, interieur, concept, retailorganisatie, inkoop, uitstraling, nivo, combinatie, meubelen, keukens, hoogwaardig, elegant, maatwerk, banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten, aanbod, shopinshop, #vme, #carpentier, #interliving, #isensiinteriors, #trendhopper, #budgethomestore

Gerelateerd nieuws
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Nieuwe armaturen A Emotional Light
A-Emotional Light is van 1823 april aanwezig op vakbeurs Euroluce in MIlaan met een scala aan nieuwe armaturen.
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
 
Het perfecte buitenlicht?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden