Weer doorstart Mondiart

Zaterdag 28 januari 2023

December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
Weer doorstart Mondiart

Op dinsdag 6 december het faillissement van Mondiart International uitgesproken. Volgens het bedrijf was dit het gevolg van de corona-maatregelen en de hoge energietarieven. Tijdens de pandemie werd de showroom in Eindhoven minder bezocht, terwijl het bedrijf hier voor een groot deel van afhankelijk is. Op social media liet Mondiart echter meteen weten te streven naar een doorstart.

 

Inmiddels is duidelijk dat Mondiart doorgaat als merk van Dutch Brands Company. Dit bedrijf uit Oss specialiseert zich in geweven kunst, geborduurde kunst en fluwelen decopanels. Het merk is weer zichtbaar op social media. Hier wordt afgeteld naar nieuws, dat over één week en drie dagen bekend wordt gemaakt: 'De komende weken staat in het teken van de verhuizing, het informeren van de klant en het opstarten van de productie en levering. We zijn blij met het geduld van onze klanten en hopen zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te zijn, zodat men weer kan rekenen op onze service en prachtige collecties.'

 

In de lange geschiedenis van Mondiart kreeg het bedrijf vaker te maken met tegenvallende bedrijfsresultaten. In 2010 werd de boedel na faillissement overgenomen door Hans Dominicus (Wiltec). Ook in 2014 werd een faillissement uitgesproken.Links

www.dutchbrandscompany.com
www.mondiart.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, decoratie, accessoires, woonaccessoires, kunst, schilderij, schilderijen, #mondiart, #Dutchbrandscompany

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
 
Meer MDXL nieuws
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden