Weer doorstart Mondiart

Zaterdag 28 januari 2023

December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
Weer doorstart Mondiart

Op dinsdag 6 december het faillissement van Mondiart International uitgesproken. Volgens het bedrijf was dit het gevolg van de corona-maatregelen en de hoge energietarieven. Tijdens de pandemie werd de showroom in Eindhoven minder bezocht, terwijl het bedrijf hier voor een groot deel van afhankelijk is. Op social media liet Mondiart echter meteen weten te streven naar een doorstart.

 

Inmiddels is duidelijk dat Mondiart doorgaat als merk van Dutch Brands Company. Dit bedrijf uit Oss specialiseert zich in geweven kunst, geborduurde kunst en fluwelen decopanels. Het merk is weer zichtbaar op social media. Hier wordt afgeteld naar nieuws, dat over één week en drie dagen bekend wordt gemaakt: 'De komende weken staat in het teken van de verhuizing, het informeren van de klant en het opstarten van de productie en levering. We zijn blij met het geduld van onze klanten en hopen zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te zijn, zodat men weer kan rekenen op onze service en prachtige collecties.'

 

In de lange geschiedenis van Mondiart kreeg het bedrijf vaker te maken met tegenvallende bedrijfsresultaten. In 2010 werd de boedel na faillissement overgenomen door Hans Dominicus (Wiltec). Ook in 2014 werd een faillissement uitgesproken.Links

www.dutchbrandscompany.com
www.mondiart.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, decoratie, accessoires, woonaccessoires, kunst, schilderij, schilderijen, #mondiart, #Dutchbrandscompany

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden