Zelf je tuin en woning opknappen

Donderdag 26 januari 2023

[Sponsored artikel] - Stroop je mouwen op, maak een lijst met de verschillende klussen die je dit voorjaar in je tuin en woning uit wilt voeren. Voor veel klussen heb je de hulp van een vakman niet meer nodig, nu het huren van professioneel gereedschap makkelijker is geworden.
Zelf je tuin en woning opknappen

Neem bijvoorbeeld een houtsplijtmachine, welke je per dag kunt huren via een partij als Boels.com. Met een dergelijk apparaat slaag je erin grote blokken hout eenvoudig weg te werken na het kappen van een boom of het zagen van dikke takken. Niet alleen voor klussen in de tuin biedt een dergelijke verhuurder diverse gereedschappen te huur aan. Je vindt er ook machines voor klussen in huis. Laten we aan de slag gaan!

Vervang het behang of verfwerk op je muren
Wellicht ben je al enige tijd uitgekeken op de wanden van je woning. Een goed moment om het oude behang of verfwerk te vernieuwen. Dit doe je bijvoorbeeld met een behangafstoomapparaat, welke je helpt het behang los te weken. De tijd dat je met een emmer water en een losse spons aan de slag ging is hiermee voorbij; een behangafstoomapparaat werkt sneller en is eenvoudig te gebruiken. Wacht tot de muur volledig droog is, met het aanbrengen van een nieuwe laag behang. Je kunt een bouwdroger bij Boels huren om dit proces te versnellen. Het huren van een bouwdroger is ook interessant na het stucen van wanden; vaak zit er op dat moment veel vocht in de muur. In het geval van verfwerk is het verstandig dit op natuurlijke wijze te laten drogen. Vaak kun je de muur aan het eind van de dag of anders een volgende dag van een tweede laag voorzien.

Andere manieren om kamers een frisse uitstraling te geven
Niet alleen met het opknappen van de wanden geef je ruimtes in huis een frisse, nieuwe look. Dit doe je ook door bijvoorbeeld nieuwe accessoires aan te schaffen of een aantal grote meubels te vervangen. Het vervangen van de bank doet veel met de uitstraling van een ruimte; datzelfde geldt voor de aanschaf van een nieuw bed in de slaapkamer. Voorzie een kamer van meer kleur door een aantal grote kamerplanten te gebruiken in het interieur. Ook het gebruik van spiegels kan heel interessant zijn; het laat de ruimte groter en daardoor minder rommelig ogen.


[Sponsored artikel]Links

www.boels.com

Tags

nieuws, interieur, gereedschap, tuin, garage, klussen, klus, dhz, doehetzelf, diy, verbouwing, bouw, bouwen, renovatie, renoveren, opknappen, project, verhuur, huur, #boels, #boelsverhuur

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden