Weer doorstart Mondiart

Zaterdag 28 januari 2023

December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
Weer doorstart Mondiart

Op dinsdag 6 december het faillissement van Mondiart International uitgesproken. Volgens het bedrijf was dit het gevolg van de corona-maatregelen en de hoge energietarieven. Tijdens de pandemie werd de showroom in Eindhoven minder bezocht, terwijl het bedrijf hier voor een groot deel van afhankelijk is. Op social media liet Mondiart echter meteen weten te streven naar een doorstart.

 

Inmiddels is duidelijk dat Mondiart doorgaat als merk van Dutch Brands Company. Dit bedrijf uit Oss specialiseert zich in geweven kunst, geborduurde kunst en fluwelen decopanels. Het merk is weer zichtbaar op social media. Hier wordt afgeteld naar nieuws, dat over één week en drie dagen bekend wordt gemaakt: 'De komende weken staat in het teken van de verhuizing, het informeren van de klant en het opstarten van de productie en levering. We zijn blij met het geduld van onze klanten en hopen zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te zijn, zodat men weer kan rekenen op onze service en prachtige collecties.'

 

In de lange geschiedenis van Mondiart kreeg het bedrijf vaker te maken met tegenvallende bedrijfsresultaten. In 2010 werd de boedel na faillissement overgenomen door Hans Dominicus (Wiltec). Ook in 2014 werd een faillissement uitgesproken.Links

www.dutchbrandscompany.com
www.mondiart.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, decoratie, accessoires, woonaccessoires, kunst, schilderij, schilderijen, #mondiart, #Dutchbrandscompany

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden