Domotex Asia 2023

Zaterdag 28 januari 2023

China heeft onlangs de meeste reisrestricties vanwege de pandemie opgeheven: minder vaak testen, geen lockdown en geen quarantaine. Beurzen als Domotex asia/ Chinafloor in juli kunnen weer doorgaan.
Domotex Asia 2023

Tijdens de afgelopen editie van Domotex in Hannover deden er al meer dan 100 deelnemers uit China mee, een teken dat de wereldhandel weer op gang komt en er ruimte is voor internationale beurzen.

 

Op de beurs zijn diverse activiteiten. Z-Space is de nieuwste presentatie op deze beurs, waarbij mogelijkheden in het doorlopen van vloeren in wanden worden getoond. Het Hosted Buyers Program vestigt de aandacht op lokale Chinese producenten voor uitgenodigde inkopers. China Flooring Industry Summit Forum heeft 23 experts en ondernemers als sprekers.

 

In de afgelopen drie jaar heeft de Chinese industrie vanwege de bizarre maatregelen rondom de pandemie een gevoelige klap te verwerken gehad. Nu de maatregelen zijn versoepeld bouwt de vraag vanuit de Chinese markt zich weer op. De beurs zal inspelen op deze toename als toonaangevend platform in de Aziatische regio. Domotex Asia/Chinafloor 2023 is de ontmoetingsplek voor alle professionals, bezoekers en deelnemers, die hun activiteiten willen uitbreiden in China: nog altijd een van de grootste markten ter wereld in vloeren, onroerend goed en de bouw. De beurs wordt van 26 t/m 28 juli in Shanghai gehouden.Links

en.dacf.cn

Tags

nieuws, interieur, vloeren, vloerbedekking, beurs, pandemie, pvcvloeren, lvtvloeren, tegels, tapijt, laminaat, parket, exposanten, beursorganisatie, hannover, shanghai, #deutschemesse, #domotex, #domotexasia, #chinafloor

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
 
Vlaams minister bezoekt VdS Weaving
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden