Weelderig en biologisch Essenza

Maandag 27 januari 2020

Bedmode leverancier Essenza toont op Showup een voorjaar vol nieuwe producten van Essenza Homewear en nieuwe collecties van zowel Essenza Home als Covers & Co.
Weelderig en biologisch Essenza
Weelderig en biologisch Essenza Weelderig en biologisch Essenza Weelderig en biologisch Essenza Weelderig en biologisch Essenza Weelderig en biologisch Essenza

In de nieuwe Essenza Homewear collectie (foto 1 en 2) staan weelderige bloemenprints, zachte pasteltinten en centraal op elegante kledingstukken. De collectie, met kimono's, kanten nachtjurkjes en pyjama's, is volgens Essenza geïnspireerd door een combinatie van natuur, bloemen, Italiaanse haute couture en oudhollandse schilderkunst. Het kleurenpalet is afkomstig uit de natuur, met luxe groen- en bruintinten, gecombineerd met dromerige pastellen als lila, zachtroze en zomers geel.

 

De Essenza Home beddengoed collectie heeft hetzelfde thema als de Homewear collectie. Het is een collectie die volgens de firma een chique en dromerig tintje aan elk interieur geeft. De liefde voor de Oudhollandse schilderkunst komt tot uiting in het nieuwe Filou Caramel dessin (foto 3): een subtiel grafisch patroon op katoen satijn. Het kleurenpalet van de collectie lijkt rechtstreeks uit het bos te komen, met tinten groen, geel en bruin. Essenza combineert deze met dromerige pastellen als ijsblauw, lila en zachtroze. Gouden details geven de collectie een extra chique tintje.

 

He belangrijkste nieuws van het merk Covers & Co is dat de collectie van 2020 gemaakt is van 100% biologisch katoen. De vrolijke dessins zijn volgens Essenza bedoeld om elke persoon een glimlach te bezorgen. Een voorbeeld is het dessin Kiss my sass, met romantische harten en rode lippen.

 

Essenza is - net als afgelopen najaar - op 2 en 3 februari weer te vinden op de beurs Showup in Vijfhuizen.

 Links

www.essenzahome.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #coversandco, #essenza, #essenzahome, #essenzahomewear, #showup, #showup2020, #showup20

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
 
Auping bedtextiel voorjaar 2020
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden