Smart Mirror van Mues-Tec

Zaterdag 25 januari 2020

Het Duitse bedrijf Mues-Tec is specialiseert in technische hoogstandjes. Op IMM toonde het bedrijf zijn Smart Mirror technologie.
Smart Mirror van Mues-Tec
Smart Mirror van Mues-Tec

De Smart Mirror van Mues-Tec brengt de digitale toekomst volgens het bedrijf naar alle kamers: de spiegel, uitgerust met Android 8, brengt apps van de Google Playstore en diverse infotainment naar de keuken, kantoor, maar ook de woonkamer of slaapkamer.

 

Met de Marlo Smart Mirror, speciaal ontwikkeld voor hotels en de hotelindustrie, toont Mues-Tec voor het eerst een op maat gemaakt product voor de hotelindustrie. De slimme spiegel biedt een nieuw platform voor digitale communicatie met gasten in alle gebieden van hotels en restaurants. De bewegingsgevoelige 'gastheer' wordt wakker wanneer de gast binnenkomt, nodigt uit voor happy hour of andere hotelaanbiedingen en onthult details zoals openingstijden en actuele specials.Links

www.mues-tec.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, , kleinmeubel, verlichting, licht, verlichting, technologie, #muestec, #smartmirror, #marlosmartmirror, #IMM

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden