Incoda presenteert plannen voor 2020

Vrijdag 24 januari 2020

Op donderdag 23 januari vond in de Evenementenhal de nieuwjaarsborrel van de Interieur Collectie Dagen plaats. Hier deelde de organisatie plannen voor 2020 en een overzicht van nieuwkomers op het driedaagse vakevent.
Incoda presenteert plannen voor 2020
Incoda presenteert plannen voor 2020 Incoda presenteert plannen voor 2020

Tijdens een korte presentatie blikte head of event interior & retail Mascha de Bruin van Easyfairs terug op de 10-jarige jubileumeditie van Incoda in 2019. Daarna werden de voorlopige nieuwkomers voor 2020 gepresenteerd, waaronder (organisaties van) woninginrichtingsformules Comafin Groep, Decorette en Euretco en Concepts & Companies. Andere bedrijven keren terug, zoals B&C Raamdecoratie, Headlam, Unilux en Gelasta.

 

Daarnaast maakte Incoda plannen bekend voor de algemene koers voor de beurs. Zo wil de beurs zich nu ook op de Belgische markt richten. De communicatie wordt dan ook tweetalig. De segmenten waaruit de beurs is opgebouwd (vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering) worden verder uitgebreid. Zo komt er in de komende editie extra aandacht voor parket en de meubelstoffen en zijn tegel- en gietvloeren nieuw op Incoda. Verder liet marketingcoördinator Gerard van Muijden weten dat duurzaamheid en smart home als thema’s een grote rol gaan spelen in het programma en de beleving. 

 

De volgende editie van de Interieur Collectie Dagen is op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden