Volop lezingen bij Showup

Woensdag 16 augustus 2023

De nieuwe, Brabantse editie van Showup staat voor de deur. Op 3 en 4 september 2023 draait het niet alleen om de standhouders, ook lezingenprogramma Listenup is zeer interessant voor de bezoekers.
Volop lezingen bij Showup
Volop lezingen bij Showup Volop lezingen bij Showup Volop lezingen bij Showup Volop lezingen bij Showup

Showup heeft opnieuw een mooi deelnemersveld van meer dan 300 deelnemers. Nederlandse merken, bekende namen en nieuwkomers uit heel Europa zijn op de beurs te vinden. Deze basis wordt aangevuld met vaste onderdelen zoals de Trendzone, Listenup, Growup en The Store. En nieuw dit jaar: Gearup, met gadgets. Voor de nodige inspiratie en kennis zijn er de lezingen in het Listenup programma. Op zowel zondag als maandag, delen experts de laatste trends uit hun vakgebied in een sessie van 45 minuten. Het schema is als volgt.

 

11:00 uur - Kickstart het nieuwe inkoopseizen

Retail inkoper Nienke Hoeksema en retail ontwerper Marith Thies (foto 1) zijn gepokt en gemazeld in retail. Ze werken voor grote ketens en inkooporganisaties, maar ook voor kleinere winkels. Tijdens de lezing geven Hoeksema en Thieszijn advies over inkoopstrategie en winkelrichting.

 

12:00 uur - Maak marketing leuk én easy met Chat GPT

Branding en e-commerce expert Mariko Naber van Sell Your Stuff Online (foto 2) vertelt volgens Showup hoe je online kunt verkopen als een baas. Ze vertelt over de e-commerce trends van 2024 en laat zien waar de kansen liggen voor meer klanten en meer verkoop.

 

13:00 uur - Hypercraft, The Joy of Making

In deze presentatie laat Jan Agelink (foto 3) van Buro Jantrendman het verband zien tussen maatschappelijke ontwikkelingen en de bijpassende designtaal van de Trendzone. De laatste trends op het gebied van lifestyle en retail komen voorbij én de meest belangrijke kleur en materiaal innovaties passeren de revue.

 

15:00 uur Een Vibe, een POV en AI: Instagram en Tiktok Trends.

Wat zijn leuke video ideeën voor Insta Reels en Tiktok? En hoe maak je ze makkelijk zelf? Kirsten Jassies (foto 4) geeft tientallen ideeën mèt toepassingsmogelijkheden. Ook legt zij uit hoe een AI-tool helpt om social content te verbeteren, sneller te produceren en creativiteit te stimuleren.

 

15:00 uur Nice Stuff

Theo-Bert Pot vertelt over zijn nieuwe Boek: Nice Stuff, uitgegeven door Terra Lannoo. Hoe maak je met kleur en Nice Stuff een interieur persoonlijk. Hij neemt de bezoeker mee in zijn reis van het maken van moodboards & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuren, verlichting & meubilair en kunst & natuur.

 

Tickets boeken voor Showup op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch kan via deze link.



Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, beurs, fair, event, accessoires, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, meubels, kast, tafel, stoel, fauteuil, #growup, #listenup, #gearup, #showup, #startup, #showupevent

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden