Solza naar BelgiŽ

Woensdag 16 augustus 2023

Vloerenwinkel Solza maakt de stap naar onze zuiderburen. De Belgische webwinkel Solza.be is sinds enkele dagen een feit.
Solza naar BelgiŽ
Solza naar BelgiŽ Solza naar BelgiŽ

De uitbreiding naar België is een belangrijke mijlpaal voor Solza. Met de webshop Solza.be kunnen klanten in heel België profiteren van het uitgebreide assortiment van vloeren, maar ook Akupanel wandpanelen.


De nieuwe webshop biedt een uitgebreide online winkelervaring met blog, meer dan tien A-merken en uitgebreide filteropties. Tevens biedt de vloerenshop gedetailleerde productinformatie, legservices en keuzehulp tools. Gewenste vloeren worden binnen 48 uur in heel België bezorgd.


'We zijn erg trots om onze activiteiten uit te breiden naar België met de lancering van Solza.be', zegt Jorik van der Heide, directeur van Solza. 'Onze klanten in België kunnen nu profiteren van snelle bezorging, veel keuze en ons hoge servicelevel. Daarnaast pasten wij de webshop helemaal aan naar de Belgische maatstaven. Zo zien we dat onze zuiderburen meer gefocused op vinyl vloeren en noestarme houten parketvloeren. De bedoeling is ook dat we in 2024 met een fysieke winkel in België aanwezig zijn.'


Met deze uitbreiding verstevigt Solza haar positie als een toonaangevende partij voor vloeren in de Benelux-regio. Een Franstalige versie volgt later dit jaar.Links

www.solza.nl
www.solza.be

Tags

nieuws, interieur, webwinkel, nederland, belgie, vloeren, wandpanelen, pvcvloeren, laminaatvloeren, vinylvloeren, klikvloeren, montage, legservice, online, winkel, antwerpen, #solza

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bonaís netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden