VN-klimaattop op Rewind

Maandag 02 december 2019

De deelnemers aan de VN-Klimaatconferentie vergaderen op recyclebaar Rewind-evenemententapijt van Beaulieu Flooring Solutions, een divisie van de Beaulieu International Group (B.I.G.).
VN-klimaattop op Rewind

Vandaag start de Klimaatconferentie (COP25) van de Verenigde Naties (VN) in Madrid. Omdat de VN zelf het goede voorbeeld willen geven, kozen ze het latexvrije Rewind-evenemententapijt van Beaulieu International Group (B.I.G.), dat 100% recyclebaar is. B.I.G. lanceerde Rewind in september.

De COP25 van de Verenigde Naties duurt van 2 tot 13 december. Voor die gelegenheid bekleden de VN de expohallen van Ifema - Feria de Madrid met 100.000m² Rewind-tapijt.

'Rewind onderscheidt zich van andere evenementtapijten omdat het niet alleen latexvrij is, maar tijdens de productie geen water verbruikt, 83% minder gas verbruikt en 35% minder CO2 uitstoot,' zegt Anthony Vanden Berghe, sales & marketing director tradeshow & event bij B.I.G. Omdat het tapijt volledig latexvrij is, is het ook volledig recyclebaar tot een zuiver, hoogwaardig mono-recyclaat.
Links

www.rewindcarpet.com
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, duurzaamheid, recycling, #beaulieuflooringsolutions, #rewind, #klimaatconferentie, #vnklimaatconferentie, #COP25, #bintg

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden