VN-klimaattop op Rewind

Maandag 02 december 2019

De deelnemers aan de VN-Klimaatconferentie vergaderen op recyclebaar Rewind-evenemententapijt van Beaulieu Flooring Solutions, een divisie van de Beaulieu International Group (B.I.G.).
VN-klimaattop op Rewind

Vandaag start de Klimaatconferentie (COP25) van de Verenigde Naties (VN) in Madrid. Omdat de VN zelf het goede voorbeeld willen geven, kozen ze het latexvrije Rewind-evenemententapijt van Beaulieu International Group (B.I.G.), dat 100% recyclebaar is. B.I.G. lanceerde Rewind in september.

De COP25 van de Verenigde Naties duurt van 2 tot 13 december. Voor die gelegenheid bekleden de VN de expohallen van Ifema - Feria de Madrid met 100.000m² Rewind-tapijt.

'Rewind onderscheidt zich van andere evenementtapijten omdat het niet alleen latexvrij is, maar tijdens de productie geen water verbruikt, 83% minder gas verbruikt en 35% minder CO2 uitstoot,' zegt Anthony Vanden Berghe, sales & marketing director tradeshow & event bij B.I.G. Omdat het tapijt volledig latexvrij is, is het ook volledig recyclebaar tot een zuiver, hoogwaardig mono-recyclaat.
Links

www.rewindcarpet.com
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, duurzaamheid, recycling, #beaulieuflooringsolutions, #rewind, #klimaatconferentie, #vnklimaatconferentie, #COP25, #bintg

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden