Presentatie Domotex exposanten

Dinsdag 03 december 2019

Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
Presentatie Domotex exposanten
Presentatie Domotex exposanten Presentatie Domotex exposanten

Domotex draait in 2020 om het thema Atmysphere en heeft een iets andere indeling dan in 2019. Kern van de vakbeurs blijven echter de exposanten. Eén hiervan is Easydek Beschermproducten, uit Soesterberg. Dit bedrijf levert alle mogelijke producten op de vloer te beschermen, tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. In januari toont Easydek verschillende nieuwe producten, zoals Carpet Cover FR. Het product Carpet Cover (foto 1) bestond al langer, dit is een supersterke, beschermende film voor de tijdelijke bescherming van tapijt, tapijttegels en gestoffeerde trappen. Carpet Cover FR is echter ook nog vlamvertragend, iets waar Easydek in de toekomst steeds meer vraag naar verwacht.

 

Jos Tourné van Bijlard vond het fijn om gevraagd te worden voor het pers-event en noemde het een leuk initiatief om zijn producten aan de aanwezigen te kunnen tonen. Op Domotex belooft het bedrijf enkele nieuwe producten te tonen. Ook MS 2K Floor (foto 2) wordt echter opnieuw onder de aandacht gebracht. Dit is een 2-componenten parketlijm die binnen twee uur uithardt. Vanwege deze snelle droogtijd is de lijm in kleinere emmers beschikbaar. Bijlard toont ook een nieuwe PVC lijm, waarmee het bedrijf zijn klantenbestand meer in de richting van de woningininrichter uit wil breiden.

 

De Poortere Deco laat in Hannover verschillende vernieuwingen zien. Zo komt het bedrijf met nieuwigheden binnen het traploper-programma (foto 3). In plaats van een beperkt aantal kleuren op voorraad biedt De Poortere nu 140 kleuren aan die op strengen geverfd zijn. Deze staan klaar om de traploper te weven zodra een bestelling binnenkomt. Met deze grote hoeveelheid mogelijkheden wil het bedrijf de (interieur)architect meer eigen inbreng en keuze vrijheid bieden. Ook op het gebied van vloerkleden is veel nieuws te melden. Zoals elk jaar komt De Poortere Deco met een nieuwe catalogus. Het gebruik van glanzend polyester, metallic garen en vintage dessins zijn enkele steekwoorden voor de nieuwe editie.

 

Gratis Domotex 2020-entreetickets (na registratie) voor lezers van Interieurjournaal!

Links

www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.messe.be
www.messe.de
www.louisdepoorterestore.com
www.bijlard.com
www.easydek.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #Louisdepoortere, #depoorteredeco, #bijlard, #easydek,

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden