Object laatste keer in Haka

Woensdag 04 december 2019

Van vrijdag 7 tot zondag 9 februari 2020 wordt de negende editie van Object Rotterdam gehouden. Voor de derde en laatste keer in het monumentale Haka-gebouw.
Object laatste keer in Haka
Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka

Object is een beurs voor liefhebbers van design, interieur, mode, kunst en architectuur waar meer dan 150 ontwerpers aan deelnemen. Directeur en curator Anne van der Zwaag selecteert en scout voor elke editie van Object zowel bewezen als aanstormend talent in uiteenlopende designdisciplines op het gebied van meubels, mode, sieraden, grafisch werk en architectuur.

Hierbij schenkt zij altijd bijzondere aandacht aan vernieuwend materiaal- en kleurgebruik. Alle getoonde designs zijn te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten. Voor een bescheiden bedrag is het al mogelijk om iets speciaals te bemachtigen.

Object, onderdeel van de Art Rotterdam Week, wordt voor het laatst in het industriële Haka-gebouw in Rotterdam gehouden: na deze editie wordt het markante pand door Dudok Groep getransformeerd tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw compleet met horeca en een rooftopbar.

Object Rotterdam 2020 | Haka-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari 2020 | 11-19 uur
Tickets: volwassenen € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis.Links

www.artrotterdamweek.com
www.john-boom.com
www.objectrotterdam.com

Tags

nieuws, interieur, woon, wonen, inrichting, design, ontwerp, architectuur, kunst, mode, woonaccessoire, stof, beurs, event, tentoonstelling, show, #johnboom, #hakagebouw, @objectrotterdam, #objectrotterdam, #artrotterdamweek

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden