Object laatste keer in Haka

Woensdag 04 december 2019

Van vrijdag 7 tot zondag 9 februari 2020 wordt de negende editie van Object Rotterdam gehouden. Voor de derde en laatste keer in het monumentale Haka-gebouw.
Object laatste keer in Haka
Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka Object laatste keer in Haka

Object is een beurs voor liefhebbers van design, interieur, mode, kunst en architectuur waar meer dan 150 ontwerpers aan deelnemen. Directeur en curator Anne van der Zwaag selecteert en scout voor elke editie van Object zowel bewezen als aanstormend talent in uiteenlopende designdisciplines op het gebied van meubels, mode, sieraden, grafisch werk en architectuur.

Hierbij schenkt zij altijd bijzondere aandacht aan vernieuwend materiaal- en kleurgebruik. Alle getoonde designs zijn te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten. Voor een bescheiden bedrag is het al mogelijk om iets speciaals te bemachtigen.

Object, onderdeel van de Art Rotterdam Week, wordt voor het laatst in het industriële Haka-gebouw in Rotterdam gehouden: na deze editie wordt het markante pand door Dudok Groep getransformeerd tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw compleet met horeca en een rooftopbar.

Object Rotterdam 2020 | Haka-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari 2020 | 11-19 uur
Tickets: volwassenen € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis.



Links

www.artrotterdamweek.com
www.john-boom.com
www.objectrotterdam.com

Tags

nieuws, interieur, woon, wonen, inrichting, design, ontwerp, architectuur, kunst, mode, woonaccessoire, stof, beurs, event, tentoonstelling, show, #johnboom, #hakagebouw, @objectrotterdam, #objectrotterdam, #artrotterdamweek

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden