Ventilerend zitten bij Knoll

Donderdag 03 september 2020

Bij bedden is ventileren een belangrijke usp geworden in de afgelopen jaren. Walter Knoll gaat dat nu ook bij hun nieuwe Sheru-stoelen promoten.
Ventilerend zitten bij Knoll
Ventilerend zitten bij Knoll Ventilerend zitten bij Knoll Ventilerend zitten bij Knoll

De nieuwe duurzame productlijn Sheru van Walter Knoll is vanwege het coronavirus kortgeleden digitaal aan het publiek gepresenteerd vanwege de annulering van veel beurzen zoals de Orgatec.

De stoel 'Sheru chair' en 'Sheru armchair' zijn lichte, luchtige en 'ademende' kuipstoelen, ontworpen door Eoos. De stoelen hebben volgens Knoll niet alleen zitcomfort, maar dankzij de nieuwe 'chair'-technologie ventileren ze dus ook.

Het minimalistisch ontwerp heeft volgens de firma uit Herrenberg daarnaast een gunstige prijs en biedt vele combinaties van hoezen en onderstellen. Ook is de stoel duurzaam door de verwisselbare hoezen en scheidbare componenten.
Links

www.eoos.com
www.walterknoll.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, IMM, meubelbeurs, Keulen, Knoll, Walter, Wilhelm, WalterKnoll, #walterKnoll, #eoos, #immcologne, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden