Nieuwe Bodiax matten Heditex

Woensdag 02 september 2020

Groothandel Heditex breidt het Bodiax assortiment uit met zes nieuwe collecties schoonloopmatten.
Nieuwe Bodiax matten Heditex

Kortgeleden kondigde Heditex nog nieuwe visgraat-pvc-vloeren en vlak daarna visgraat-laminaat-vloeren van Bodiax aan. Nu wordt het Bodiax assortiment uitgebreid met maar liefst zes nieuwe collecties entreematten.

Zoals bekend draagt een goede schoonloopmat op maat bij aan het behoud van vloeren. Door vocht en stof te absorberen blijft de achterliggende vloer beschermd tegen slijtage en wordt de veiligheid van een pand verbeterd. Door het toepassen van Bodiax schoonloopmatten in de entree, kan er ook bespaard worden op reinigings- en onderhoudskosten van de vloer.

Het nieuwe assortiment deurmatten bestaat uit vijf collecties met een verschillende structuur, kwaliteit en prijsklasse. Er zijn in totaal 21 verschillende kleuren leverbaar. Bij de zesde collectie biedt Heditex de mogelijkheid om de entreematten te personaliseren door een eigen logo of tekst op de mat te laten printen. Hierbij is er keuze uit 66 verschillende kleuren. Alle collecties zijn te vinden in een nieuwe Bodiax schoonloopmatten collectieboek (foto).

Speciaal aandacht hierbij moet de nieuwe collectie Locarno krijgen. Deze beschikt namelijk over de HydroTX-technologie die ervoor zorgt dat de mat drie maal zoveel vocht absorbeert en waardoor de mat al binnen enkele voetstappen afdoende heeft gereinigd. Hierdoor is er minder strekkende meter schoonloopmat nodig dan bij reguliere schoonloopmatten.

Op vloerengebied verdeelt Heditex naast het merk Bodiax ook Meister. De groothandel uit Vlaardingen levert tevens raamdecoratie en stoffeerbenodigdheden.Links

www.bodiax.com
www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, entreemat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, mat, #bodiax, #meisterwerke, #heditex, #hydrotx

Gerelateerd nieuws
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder
 
Bob naar Ball
lees verder
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geďntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden