Vakbeurzen post lockdown

Vrijdag 10 juli 2020

Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
Vakbeurzen post lockdown

Verschillende beurzen die - al dan niet na uitstel - in september gepland waren (zoals Light + Building, Incoda, Maison & Objet, en ook Spoga en Orgatec in oktober) zijn uitgesteld of vervallen. Andere beurzen kunnen tot dusver wél doorgang vinden, zoals Showup, Trendset, Trendz en Proposte. Aan de organisatoren zoals Messe Frankfurt lijkt het niet te liggen, zij willen de beurshallen weer dolgraag vullen. Veel exposanten durven de investering in een beurs nog niet aan, omdat het de vraag is hoeveel (internationale) bezoekers kunnen en durven komen. Daarnaast spelen ook landelijke en regionale regels een rol.

 

Voor Nordstil is de basis van 300 exposanten blijkbaar voldoende om de beurs doorgang te laten vinden. De meeste exposanten zijn bedrijven in de woon- en decoratiesector en lifestyleproducten. De productgroepen zijn onder meer Home & Garden, Style & Design, Home & Garden en Gifts & Stationery. Vanwege het kleine deelnemersveld vindt de beurs in een ander deel van de Hamburgse fair plaats en worden de exposanten niet ingedeeld op segment. Volgens Messe Frankfurt zijn de beurshallen de modernste van het beursterrein, met uitstekende airconditioning en een optimale toevoer van verse lucht.

 

Voor wie niet naar Duitsland wil om een groep bedrijven op het gebied van woondecoratie te bezoeken zijn er de Vakdagen van De Woonindustrie. Zij vinden van 13-15 september en 21-22 september plaats in Nieuwegein. Hier is een groeiende groep home & living standhouders te vinden.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.nordstil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #Nordstil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden