Vakbeurzen post lockdown

Vrijdag 10 juli 2020

Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
Vakbeurzen post lockdown

Verschillende beurzen die - al dan niet na uitstel - in september gepland waren (zoals Light + Building, Incoda, Maison & Objet, en ook Spoga en Orgatec in oktober) zijn uitgesteld of vervallen. Andere beurzen kunnen tot dusver wél doorgang vinden, zoals Showup, Trendset, Trendz en Proposte. Aan de organisatoren zoals Messe Frankfurt lijkt het niet te liggen, zij willen de beurshallen weer dolgraag vullen. Veel exposanten durven de investering in een beurs nog niet aan, omdat het de vraag is hoeveel (internationale) bezoekers kunnen en durven komen. Daarnaast spelen ook landelijke en regionale regels een rol.

 

Voor Nordstil is de basis van 300 exposanten blijkbaar voldoende om de beurs doorgang te laten vinden. De meeste exposanten zijn bedrijven in de woon- en decoratiesector en lifestyleproducten. De productgroepen zijn onder meer Home & Garden, Style & Design, Home & Garden en Gifts & Stationery. Vanwege het kleine deelnemersveld vindt de beurs in een ander deel van de Hamburgse fair plaats en worden de exposanten niet ingedeeld op segment. Volgens Messe Frankfurt zijn de beurshallen de modernste van het beursterrein, met uitstekende airconditioning en een optimale toevoer van verse lucht.

 

Voor wie niet naar Duitsland wil om een groep bedrijven op het gebied van woondecoratie te bezoeken zijn er de Vakdagen van De Woonindustrie. Zij vinden van 13-15 september en 21-22 september plaats in Nieuwegein. Hier is een groeiende groep home & living standhouders te vinden.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.nordstil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #Nordstil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden