Update Mexform traprenovatie

Woensdag 28 september 2022

PPC komt met een update van het traprenovatie label Mexform. Mexform heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.
Update Mexform traprenovatie

Mexform heeft bij deze update de decoren laten inspireren door Italië. De namen hebben namelijk allemaal een Italiaanse tongval: Vesuvius Zwart Houtnerf, Giaveno Warm Noten, Bussoleno Eik Grijs, Monticiano Eik Natuur en Urbino kasteel Eik Antriciet.

 

Alle nieuwe decoren hebben een warme huiselijke uitstraling met een voelbare structuur. Ook worden de Mexform decoren gekenmerkt door een luxe uitstraling met een prachtige nerf. Dat maakt ze levendig en authentiek. Daarnaast zijn de L-kappen, U-kappen, stootborden en hoeklatten 22/22 ook verkrijgbaar in het zwart, waardoor de zijkanten nu ook volledig in deze trend kleur zijn af te werken. Net als bij de andere twaalf decoren zijn deze traptreden voorzien van een strakke rechte neus en maak je de trap helemaal af met de Mexform trapverlichting en bijpassende trapleuning. Door de combinatie van diverse stijlcomponenten ontstaat er een nieuwe eigen stijl op de trap.

 

Bestaande trappen zijn prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit de trap perfect aan op de vloer en zorgt voor een mooie basis, passend bij ieder interieur. Mexform heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van traprenovatie. Ze bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie van de trap.

 

PPC introduceert daarnaast de nieuwe traprenovatie besteltool. In deze besteltool kan er gekozen worden uit drie merken traprenovatie: Mexform, Trenovo en Natural Wood. Van elk merk staan alle producten bij elkaar in deze traprenovatie besteltool. In drie makkelijke stappen kan bepaald worden welke producten je nodig hebt voor je complete traprenovatieproject. Dit bespaart veel tijd.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

nieuws, interieur, trap, trapbekleding, traprenovatie, decoren, italie, italiaans, inspiratie, besteltool, modernisering, traptreden, structuur, voelbaar, huiselijk, kappen, stootborden, hoeklatten, #mexform, #trenovo, #naturalwood, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Karpetten van katoen
CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden