Weense punt van Mflor

Dinsdag 27 september 2022

Door een andere wijze van leggen verandert de Parva Chevron van Mflor in een nieuwe legvorm: de Weense punt. En dit geeft extra mogelijkheden voor dit product.
Weense punt van Mflor
Weense punt van Mflor Weense punt van Mflor

De populaire Mflor Authentic Oak XL collectie kent een natuurlijk eiken dessin in zes populaire kleuren. De 150 cm lange en 23 cm brede stroken zijn voorzien van ‘Natural Touch’ voor de meest natuurlijke, authentieke uitstraling. De zes kleuren zijn ook in andere formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld als Parva Oak met 60 cm lange stroken. Door het kleine formaat is deze collectie uitermate geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen.

 

Met de Parva Oak Chevron zijn de installatiemogelijkheden nog verder uitgebreid. De 80 cm lange stroken van deze collectie hebben dezelfde kleuren en dessin, maar de uiteinden zijn voorzien van hoeken van 45 graden. Hierdoor zijn de stroken eenvoudig in de luxueus ogende Hongaarse punt te leggen. Met de bewust gekozen ‘scherpere’ hoek ontstaan smalle banen, wat de lengte van een ruimte extra accentueert.

 

Op de recent gehouden beurs Incoda presenteerde Mflor een alternatief legpatroon voor de Parva Oak Chevron, namelijk de Weense punt. De Weense punt is wat minder bekend dan de Hongaarse punt, maar begint steeds populairder te worden. Bij deze legvorm liggen de stroken in een hoek van 135 graden van elkaar, een stuk minder scherp dan de 90 graden van de visgraat en Hongaarse punt. Deze stompe hoeken geven de ruimte een weidse en authentieke uitstraling. Een mooie uitbreiding van de (leg)mogelijkheden met de bestaande stroken van de Parva Oak Chevron!

 

De kleuren van de drie collecties zijn gelijk, ze zijn dus uitstekend te combineren voor nog meer inspirerende mogelijkheden. Daarnaast zijn de kleuren en het dessin verkrijgbaar als 7 mm dikke Solcora Oak klikvloer met geïntegreerde, geluiddempende ondervloer, hetgeen het aanbod van dit dessin compleet maakt.



Links

www.mflor.com

Tags

nieuws, interieur, hongaarsepunt, weensepunt, visgraat, chevron, legmogelijkheden, vakmanschap, varianten, dessins, planken, pvcvloeren, lijmvloeren, klikvloeren, stoffeerders, vloerenleggers, merk, combineren, inspiratie, #parva, #mflor

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden