Ultima nieuws op Najaarsvakdagen

Vrijdag 01 september 2023

De zomer zit er weer op, dus we mogen weer naar beurzen! Van 1013 september vinden in De Woonindustrie opnieuw Najaarsvakdagen plaats. Slaapexposant Ultima toont tijdens het evenement verschillende nieuwe producten.
Ultima nieuws op Najaarsvakdagen
Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen

Rond en Ronder is het thema van de nieuwe boxspringcombinatie Circum. Dit thema komt in de Circum en de Circum XL terug in zowel het hoofdbord als naar keuze ook in de boxsprings en matrassen. De kleinere variant heeft een hoofdeinde met een ovale look (foto 2 en 3), dat zwevend aan de boxspring gemonteerd is. Met de optie om de buitenste hoeken van de boxspring en de matrassen ook rond te bestellen, krijgt deze combinatie een unieke vorm en beleving. Alle stoffen uit de collectie van Ultima kunnen op deze boxspring verwerkt worden, net als alle matrassen en toppers. CircumXL (foto 1) steunt op de grond, maar heeft wel met de ronde vormen en alle opties van de kleinere Circum.

 

Boxspring Accent heeft zowel om het hoofdeinde als op de boxsprings een houten accent (foto 4 en 5). Door het gebruik van een kopshout blokje op de hoeken krijgt dit model volgens Ultima een stoere uitstraling. Het houten frame is te gebruiken is voor alle mogelijke boxsprings van Ultima Bedden. Daarnaast wordt het hoofdeinde geleverd met verlichting.

 

Tot slot heeft Ultima naar eigen zeggen het Summum in slapen gevonden in het matras Summum. Dit wordt gekenmerkt door een speciaal ontwikkelde ergonomische pocketvering en extra dikke comfortlagen van 4 centimeter dikke Talalay® natuurlatex. Om deze kern zit een super elastische hoes die zich, zo zegt het bedrijf, perfect om je lichaam laat vormen. Het matras is draaibaar en keerbaar zodat je het optimaal in conditie blijft.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ultimabedden.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #ultima

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden