Decosit 2023 start

Donderdag 31 augustus 2023

Komende dinsdag 5 september start de Decosit in Brussel, de beurs voor professionals in textiel om de laatste collecties en trends te bekijken.
Decosit 2023 start

Op 5 en 6 september is er de volgende editie van Decosit Brussel, in Brussels Expo (hal 10). Een prima beurs voor de professional die op de hoogte wil blijven van de jongste trends in meubel- en decoratiestoffen en de laatste interieur- en kleurentrends.

 

Decosit wordt georganiseerd door Fedustria, de Belgische federatie van onder andere textielfabrikanten. Op de beurs worden onder meer de najaarscollecties van een aantal toonaangevende bedrijven getoond, zodat bezoekers op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen in de branche. Het aanbod wordt getoond in uniforme stands, met oppervlakten van 10 tot 40 m².

 

Het aantal deelnemers van Decosit groeit dit jaar licht, waardoor er nog een interessanter aanbod te zien zal zijn.  Uit België zijn dit onder andere bekende bedrijven al Libeco, Annabel, Beaulieu en Ter Molst. Het Belgische Weverij Van Neder, een fabrikant van zitmeubelstoffen van hoge kwaliteit, zal demonstreren hoe samenwerking met textielexperts een breed aanbod in zowel jacquard als ‘flat weave’ meubelstoffen mogelijk maakt.

 

Ook zijn er internationale standhouder zoals het Turkse Tosunoğlu Tekstil, dat met submerk Integro aanwezig zal zijn. Andere voorbeelden zijn Kishan International, Laksmi Silk House en Lantal Textiles (Gierlings Velpor) uit Portugal.

 

Naast exposanten is er ook een trendprogramma met o.a. Hilde Francq. Zowel voor de beurs als het trendseminar kunnen gratis kaarten besteld worden.Links

www.decosit.brussels
www.fedustria.be
www.annabeltextiles.com
www.beaulieufabrics.be
www.kishansilkint.com
www.gierlings-velpor.pt
www.libeco.com
www.vanneder.be
www.termolst.be
www.tessutica.com
www.tosunoglu.com.tr

Tags

nieuws, interieur, trend, kleur, interieurtrend, trendwatcher, buro, presentatie, netwerk, exposant, beurs, stoffen, stoffenbeurs, productie, belgie, economie, medisch, paneldiscussie, najaarscollectie, toonaangevend, branche, beursgebouw, #brusselsexpo, #fedustria, #decosit

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plisséraambekleding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden