Tweedehands in Bijenkorf

Woensdag 18 januari 2023

In de Rotterdamse Bijenkorf wordt 90m2 ingericht als shop-in-shop van Reliving, de online marktplaats voor tweedehands meubels en vintage woonaccessoires.
Tweedehands in Bijenkorf

Door samen te werken met De Bijenkorf wil Reliving een nieuwe doelgroep bereiken. Het doel van het bedrijf is om een ecosysteem te creëren waarin alle partijen in de industrie samenwerken en waarbij het ‘hergebruik van meubels’ een onderdeel wordt van elk bedrijfsmodel. Hiervoor werkt Reliving al samen met stoffeerders, meubelmakers, merken en kringloopwinkels. Zo startte in augustus 2022 al een samenwerking met Fonq.

 

Vandaag kondigt het bedrijf dus een Reliving pop-up store aan, in Bijenkorf Rotterdam. Hier is vanaf het weekeind van 21 en 22 januari een diversiteit van tweedehands meubelen en accessoires te zien. Het gaat om one-of-kind stukken die door Bijenkorf en Reliving zijn uitgezocht. Volgens ceo Ananda van Doorn vinden veel mensen het toch nog spannend om iets niet-nieuws te kopen: 'Met onze experience pop-up winkel wil Reliving laten zien dat pre-loved meubels passen in ieder interieur."

 

De shop-in-shop is in ieder geval geopend tot 18 april en de meubels worden desgewenst thuisgeleverd.Links

www.reliving.nl
www.bijenkorf.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, shop-in-shop, #bijenkorf, #bijenkorfrotterdam, #fonq, #byfonq. #reliving

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden