Tevreden Decosit breidt uit

Maandag 18 november 2019

Organisator Fedustria is tevreden over de eerste editie van de nieuwe interieurstoffenbeurs Decosit. Deze beurs vond in september plaats in Brussel, als vervanging van het afgelaste Mood.
Tevreden Decosit breidt uit

Fedustria bracht op Decosit 16 textielfabrikanten samen. Dit betrof vooral grote Belgische namen zoals Beaulieu, Libeco en Ter Molst. Zij trokken tijdens de tweedaagse beurs zo’n 300 bezoekers. Volgens Kris Vermoesen, product manager van Fedustria, waren exposanten en bezoekers erg tevreden met de opzet van de beurs. Van de bezoekers kwam 70% uit het buitenland: het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Polen en Duitsland.

 

Fedustria heeft ten doel om Decosit opnieuw tot belangrijke beurs te maken binnen de meubel- en decoratiestoffenwereld. Een vervolg blijft dan ook niet uit. Op 8 en 9 september 2020 vindt de beurs opnieuw plaats in Brussels Expo. De beurs wordt dan uitgebreid en ook designers krijgen hier opnieuw een plek. Om de uitbreiding in goede banen te leiden werkt Fedustria achter de schermen samen met een nieuwe partner om binnen- en buitenlandse exposanten en bezoekers optimaal te kunnen ontvangen in 2020. Meer info volgt heel binnenkort.

 Links

www.decosit.brussel
www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, Fedustria, Decosit, #fedustria, #moodbrussels, #decosit, #termolst, #beaulieu, #libeco

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden