Tevreden Decosit breidt uit

Maandag 18 november 2019

Organisator Fedustria is tevreden over de eerste editie van de nieuwe interieurstoffenbeurs Decosit. Deze beurs vond in september plaats in Brussel, als vervanging van het afgelaste Mood.
Tevreden Decosit breidt uit

Fedustria bracht op Decosit 16 textielfabrikanten samen. Dit betrof vooral grote Belgische namen zoals Beaulieu, Libeco en Ter Molst. Zij trokken tijdens de tweedaagse beurs zo’n 300 bezoekers. Volgens Kris Vermoesen, product manager van Fedustria, waren exposanten en bezoekers erg tevreden met de opzet van de beurs. Van de bezoekers kwam 70% uit het buitenland: het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Polen en Duitsland.

 

Fedustria heeft ten doel om Decosit opnieuw tot belangrijke beurs te maken binnen de meubel- en decoratiestoffenwereld. Een vervolg blijft dan ook niet uit. Op 8 en 9 september 2020 vindt de beurs opnieuw plaats in Brussels Expo. De beurs wordt dan uitgebreid en ook designers krijgen hier opnieuw een plek. Om de uitbreiding in goede banen te leiden werkt Fedustria achter de schermen samen met een nieuwe partner om binnen- en buitenlandse exposanten en bezoekers optimaal te kunnen ontvangen in 2020. Meer info volgt heel binnenkort.

 Links

www.decosit.brussel
www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, Fedustria, Decosit, #fedustria, #moodbrussels, #decosit, #termolst, #beaulieu, #libeco

Gerelateerd nieuws
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Circulariteitsindex op Inside/Inside
Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
lees verder
 
Interieurjournaal veilig
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden