Wood Works op Domotex

Maandag 18 november 2019

De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
Wood Works op Domotex
Wood Works op Domotex Wood Works op Domotex Wood Works op Domotex

Zoals bekend is Atmysphere het thema van Domotex 2020, dit staat voor welzijn in de breedste zin van het woord. Hout is hiermee verbonden door de speciale eigenschappen van het materiaal. Volgens organisator Deutsche Messe is hout een essentieel element voor het creëren van een gevoel van welzijn.

 

Wood Works is onderdeel van de Framing Trends display in hal 8. Een groep van Italiaanse bedrijven, zoals Arkimia, Elitis, Materica, Parital (foto 4), Randa Line, Tabu en Wood-Skin (foto 3) tonen hier hun creatieve producten en oplossingen. Hierbij maken ze gebruik van de eigenschappen en karakteristieken van hout. Artistiek directeur is architect Giulio Ceppi, oprichter van Total Tool Milano, het project management is in de handen van de Team Group. De expositie benadrukt de speciale eigenschappen van hout die helpen om de kwaliteit van binnenomgevingen te verbeteren door een reeks toepassingen: geluidsisolatie, waterbestendigheid, nieuwe tactiele sensaties en de antibacteriële werking van hout.

 

Domotex 2020 vindt plaats van vrijdag 10 t/m maandag 13 januari, in Hannover (Duitsland).Links

www.domotex.de
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #woodworks, #framingtrends

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden