Wood Works op Domotex

Maandag 18 november 2019

De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
Wood Works op Domotex
Wood Works op Domotex Wood Works op Domotex Wood Works op Domotex

Zoals bekend is Atmysphere het thema van Domotex 2020, dit staat voor welzijn in de breedste zin van het woord. Hout is hiermee verbonden door de speciale eigenschappen van het materiaal. Volgens organisator Deutsche Messe is hout een essentieel element voor het creëren van een gevoel van welzijn.

 

Wood Works is onderdeel van de Framing Trends display in hal 8. Een groep van Italiaanse bedrijven, zoals Arkimia, Elitis, Materica, Parital (foto 4), Randa Line, Tabu en Wood-Skin (foto 3) tonen hier hun creatieve producten en oplossingen. Hierbij maken ze gebruik van de eigenschappen en karakteristieken van hout. Artistiek directeur is architect Giulio Ceppi, oprichter van Total Tool Milano, het project management is in de handen van de Team Group. De expositie benadrukt de speciale eigenschappen van hout die helpen om de kwaliteit van binnenomgevingen te verbeteren door een reeks toepassingen: geluidsisolatie, waterbestendigheid, nieuwe tactiele sensaties en de antibacteriële werking van hout.

 

Domotex 2020 vindt plaats van vrijdag 10 t/m maandag 13 januari, in Hannover (Duitsland).Links

www.domotex.de
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #woodworks, #framingtrends

Gerelateerd nieuws
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Vloeren van afval door Studio Wae
Studio Wae verwerkt productieafval van Interface, Tarkett en Forbo tot designtapijttegels. Hiermee worden circulaire designvloerbekleding en wandtapijten gecreëerd.
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder
 
Vakbeurzen opgelucht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden