Projectversie Coretec

Dinsdag 19 november 2019

US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
Projectversie Coretec

De harde rigid-core vloerbedekking Coretec van de Amerikaanse fabrikant US Floors van de Vlaming Piet Dossche claimt verschillende voordelen. De plankenvloer is watervast en met een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert het bedrijf een eenvoudige zwevende plaatsing. Daarnaast maakt de onderlaag uit kurk een extra ondervloer vaak overbodig en is deze probleemloos rechtstreeks te plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. Daarbij is de vloer warmer en stiller is.

Nu heeft US Floors Coretec ook uitgevoerd met de Procore-technologie beschikbaar: Coretec Proplus. Dit is een alternatief voor projecttoepassingen. Een verlaagde samendrukbaarheid, gekoppeld aan een verhoogd soortelijk gewicht maakt deze vloer nog sterker en stabieler dan de originele Corectec. De Coretec Proplus Procore is verkrijgbaar in een dikte van 5mm, waar de originele nog 8 tot 8,5mm dikte had.

US Floors is sinds 2016 onderdeel van de Amerikaanse vloergigant Shaw. Piet Dossche is nog altijd de manager van US Floors in Georgia, zijn broer Jan leidt de Europese divisie vanuit Waregem. Het bedrijf staat op de komende Domotex van 10-13 januari in Hannover. Coretec wordt in de Benelux via retailers beleverd door de groothandels Headlam, Intr en Yepp.

 Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.intr.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.usfloorsllc.com
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, tegel, stoffering, egalisatie, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, groothandel, grossier, show, event, beurs, evenement, tentoonstelling, huisshow, personalia, #headlam, #coretec, #usfloors, #intr, #yepp, #domotex, #domotexhannover, #domotex2020, #domotex20

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden