Projectversie Coretec

Dinsdag 19 november 2019

US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
Projectversie Coretec

De harde rigid-core vloerbedekking Coretec van de Amerikaanse fabrikant US Floors van de Vlaming Piet Dossche claimt verschillende voordelen. De plankenvloer is watervast en met een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert het bedrijf een eenvoudige zwevende plaatsing. Daarnaast maakt de onderlaag uit kurk een extra ondervloer vaak overbodig en is deze probleemloos rechtstreeks te plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. Daarbij is de vloer warmer en stiller is.

Nu heeft US Floors Coretec ook uitgevoerd met de Procore-technologie beschikbaar: Coretec Proplus. Dit is een alternatief voor projecttoepassingen. Een verlaagde samendrukbaarheid, gekoppeld aan een verhoogd soortelijk gewicht maakt deze vloer nog sterker en stabieler dan de originele Corectec. De Coretec Proplus Procore is verkrijgbaar in een dikte van 5mm, waar de originele nog 8 tot 8,5mm dikte had.

US Floors is sinds 2016 onderdeel van de Amerikaanse vloergigant Shaw. Piet Dossche is nog altijd de manager van US Floors in Georgia, zijn broer Jan leidt de Europese divisie vanuit Waregem. Het bedrijf staat op de komende Domotex van 10-13 januari in Hannover. Coretec wordt in de Benelux via retailers beleverd door de groothandels Headlam, Intr en Yepp.

 Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.intr.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.usfloorsllc.com
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, tegel, stoffering, egalisatie, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, groothandel, grossier, show, event, beurs, evenement, tentoonstelling, huisshow, personalia, #headlam, #coretec, #usfloors, #intr, #yepp, #domotex, #domotexhannover, #domotex2020, #domotex20

Gerelateerd nieuws
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Vloeren van afval door Studio Wae
Studio Wae verwerkt productieafval van Interface, Tarkett en Forbo tot designtapijttegels. Hiermee worden circulaire designvloerbekleding en wandtapijten gecreëerd.
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder
 
Vakbeurzen opgelucht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden