Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Vrijdag 08 maart 2019

Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Uzin Utz Nederland, sinds 2018 de nieuwe naam van Unipro en sinds begin vorig jaar eigenaar van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel, levert producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Het integreren van de organisaties is in volle gang en dat zorgt vaak ook voor nieuwe (personele) verhoudingen en verschuivingen. Frank ter Beke (foto; Linkedin) is daar slachtoffer van geworden. Hij was reeds sinds 1994 in dienst van het bedrijf uit Haaksbergen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in commercieel management.

De leiding van de bedrijven blijft in handen van Gerben Bouwmeester (Uzin Utz) en Harry Elshof (Forinn/Bosgoed).

Recent werd bekend dat ondanks een concurrerende markt de verkoop van Uzin Utz in 2018 met +16,9% is gestegen tot € 345,7 miljoen, een nieuw record. De winst daalde daarentegen met 14,7% tot € 20,8 miljoen, vooral vanwege gestegen kosten en een eenmalige schadeclaim, zo meldt Parkett Magazin. Sinds begin dit jaar rekent Uzin Utz hogere prijzen waardoor het bedrijf wel optimistisch is over de resultaten voor 2019.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz

Gerelateerd nieuws
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden