Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Vrijdag 08 maart 2019

Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Uzin Utz Nederland, sinds 2018 de nieuwe naam van Unipro en sinds begin vorig jaar eigenaar van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel, levert producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Het integreren van de organisaties is in volle gang en dat zorgt vaak ook voor nieuwe (personele) verhoudingen en verschuivingen. Frank ter Beke (foto; Linkedin) is daar slachtoffer van geworden. Hij was reeds sinds 1994 in dienst van het bedrijf uit Haaksbergen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in commercieel management.

De leiding van de bedrijven blijft in handen van Gerben Bouwmeester (Uzin Utz) en Harry Elshof (Forinn/Bosgoed).

Recent werd bekend dat ondanks een concurrerende markt de verkoop van Uzin Utz in 2018 met +16,9% is gestegen tot € 345,7 miljoen, een nieuw record. De winst daalde daarentegen met 14,7% tot € 20,8 miljoen, vooral vanwege gestegen kosten en een eenmalige schadeclaim, zo meldt Parkett Magazin. Sinds begin dit jaar rekent Uzin Utz hogere prijzen waardoor het bedrijf wel optimistisch is over de resultaten voor 2019.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden