Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Vrijdag 08 maart 2019

Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Uzin Utz Nederland, sinds 2018 de nieuwe naam van Unipro en sinds begin vorig jaar eigenaar van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel, levert producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Het integreren van de organisaties is in volle gang en dat zorgt vaak ook voor nieuwe (personele) verhoudingen en verschuivingen. Frank ter Beke (foto; Linkedin) is daar slachtoffer van geworden. Hij was reeds sinds 1994 in dienst van het bedrijf uit Haaksbergen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in commercieel management.

De leiding van de bedrijven blijft in handen van Gerben Bouwmeester (Uzin Utz) en Harry Elshof (Forinn/Bosgoed).

Recent werd bekend dat ondanks een concurrerende markt de verkoop van Uzin Utz in 2018 met +16,9% is gestegen tot € 345,7 miljoen, een nieuw record. De winst daalde daarentegen met 14,7% tot € 20,8 miljoen, vooral vanwege gestegen kosten en een eenmalige schadeclaim, zo meldt Parkett Magazin. Sinds begin dit jaar rekent Uzin Utz hogere prijzen waardoor het bedrijf wel optimistisch is over de resultaten voor 2019.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden