Etagon in ETC Design Center

Vrijdag 08 maart 2019

Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
Etagon in ETC Design Center

Etagon (foto stand) is een vrij jonge firma met een bijzonder product: wand- en vloerbekleding in leer. Kortgeleden introduceerde het bedrijf uit 'lederstad' Waalwijk zes nieuwe leersoorten en tientallen nieuwe kleuren. Deze nieuwe leersoorten variëren van suède tot robuust leer en zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Etagon heeft de gehele collectie op voorraad waardoor het bedrijf snel kan leveren. Naast standaardmaten en -uitvoeringen is ook maatwerk mogelijk.

Etagon is begin 2016 ontstaan vanuit het moederbedrijf C.J. Maas Leder dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van leer voor schoenen, tassen en boekbinderij.

Het ETC Design Center aan de Randweg 20 in Culemborg is voor vakbezoekers elke maandag open van 10-17 uur.Links

www.etagon.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, wandbekleding, karpet, vloer, behang, kleed, leer, leder, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etagon, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden